Publicitat
Política · 14 de Desembre de 2008. 21:10h.

Sabatot contra Bush a l'Iraq

Un periodista li ha llançat les dues sabates al nordamericà i li ha dit "gos"

Sabatot contra Bush a l'Iraq

Bush esquiva una de les sabates

Un periodista iraquià ha llançat aquest diumenge les seves sabates contra el president nord-americà, George Bush, durant una roda de premsa celebrada a Bagdad al costat del primer ministre iraquià, Nuri al Maliki. Quan Bush es dirigia als periodistes ha estat interromput des de la tercera fila pel corresponsal del canal de televisió Al Bagdadía, que s'ha aixecat amb una sabata a la mà i li ha llançat mentre a crits cridava "gos" al mandatari nord-americà, que ha aconseguit esquivar la sabata. Immediatament després, el periodista iraquià li ha llançat la seva altra sabata i de nou ha errat el seu objectiu. Després de l'atac, els membres de l'equip de seguretat han detingut el periodista. "Aquest tipus de fets no em preocupen, qui els fa vol cridar l'atenció", ha dit Bush després de l'incident. A l'Iraq, igual que en gran part del món àrab, llançar una sabata és una de les majors ofenses que es poden cometre contra una persona, igual que anomenar-lo "gos".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 , , 16/12/2008 - 03:45

#6 Cesc, Riudoms, 15/12/2008 - 10:48

Aquest periodista debia pertanyer a l'èlit sunita mimada per Saddam. Pregunteu als kurds i als xiietes a veure com estaven amb l'antic règim!
A Bush, tant impopular com ho va ser al seu dia Truman, la història acabarà donant-li la raó.

#5 Ramon, Barcelona, 15/12/2008 - 09:05

Obama incrementarà les tropes a Iraq. Però Catalunya Ràdio ja no n'hi dirà invasió. Ara la consigna sociata és posar el cul per demostrar que no són antiamericans. El problema només era Bush i no n'hi havia per menys: un parent seu va dir Ànsar!

#4 Carles, Sabadell, 15/12/2008 - 04:24

Pel bé de tots, peluts inclosos, Obama yes we can continuarà amb la mateixa política exterior. A veure quantes sabates volen i quantes cassoles s?abonyeguen. Cap ni una. Totes ocupades. Caldrà coure molta patata per menjar-se l'Obamamania.

#3 Ramon, Barcelona, 14/12/2008 - 23:10

Deu haver estat el corresponsal de TV3.