Publicitat
Política · 3 de Novembre de 2017. 09:26h.

Sabien que acabarien a la presó

Junqueras explica que s’havien anat acomiadant “de la família”

Sabien que acabarien a la presó

L’exconseller Oriol Junqueras, en un article a l’Ara, explica que “deia dimarts, el Conseller Romeva, que si el preu de la llibertat era la presó pagaríem aquest preu. Li vaig sentir a dir vehement, amb un verb serè i clar, amb una dignitat que em va colpir, mentre compartia amb alguns de nosaltres, també en presència dels consellers i amics Carles Mundó, Jordi Turull i Josep Rull, que aquests dies ja s'havia anat acomiadant de la família, dels fills, de la seva dona, dels amics”.

“El mateix que havíem fets tots nosaltres, procurant passar els darrers dies a prop dels nostres, dels que més estimem, dels meus dos fills que petits com són encara no poden entendre què està passant”, afegeix.

D’altra banda, Junqueras es mostra molt crític amb el PSC i recorda que “diu el versicle de la Bíblia 'Senyor, perdona'ls, perquè no saben el que es fan'. Doncs això, oblidem tot el dolor que ens volen infringir i no ens deixem arrossegar per cap altre sentiment que no sigui l'amor a la llibertat”.

“També vull demanar als partits i a les entitats que facin tots la seva feina, cadascú al seu lloc, amb una sòlida unitat d'acció. I per favor, ho demano per la concòrdia i l'harmonia de tots, prou de debats i polèmiques sobre com es presentarà cada partit a les eleccions”, apunta.

“Prou, aquest debat només ens fa mal i ens fa perdre de vista tota la feina que cal seguir fent. Aquest episodi ja el vam viure i va ser nefast. Cadascú que trii la millor fórmula per concórrer a les eleccions, que cap demòcrata es quedi a casa el 21D, que cap persona que estima la llibertat deixi d'anar a votar, que cada partit s'esforci en fer el millor resultat possible i que la unitat d'acció i una estratègia compartida sigui allò que ens uneixi, amb respecte a totes les sensibilitats”, conclou.

Publicitat
Publicitat

84 Comentaris

Publicitat
#40 ona, Valls, 04/11/2017 - 23:56

doncs havien de marxar tots a Brasil i que demanin la extradiccio. Primer que enxironin tots els seus

#39 Nacho, Barcelona, 04/11/2017 - 21:37

Claro que lo sabían. Hace unos meses dimitieron unos consellers porque ya sabían los delitos que iban a cometer si seguían la hoja de ruta. Aunque lo que mas les duele es que les embarguen, la butxaca.

#38 Sergi , Barcelona, 03/11/2017 - 22:20

Mira si lo sabian todos que meses antes dimitieron 4 o 5 consellers porque no estaban dispuestos a saltarse las leyes, cometer delitos e ir por tanto a la carcel.

#37 Pedrito Diaz, Que verguenza dios mio, 03/11/2017 - 15:04

Todos estos sinverguenzas que creen que la gente han de ser catedrático de derecho para entenderlos, son unos caraduras. El gobierno legítimo (mediante elecciones) en el trullo y me sacan no sé que mierdas para justificarlo. Como el Estatut, enmendando la soberania popular. Caraduras!

#37.1 Ramon, Terrassa, 03/11/2017 - 16:27

Que las personas corrientes no sean catedráticos de Derecho, es lógico. Que un gobierno se salte a la torera las leyes y que piense que no va a pasar nada, no.
Queda automáticamente deslegitimado y se le pueden pedir responsabilidades penales.
Es lo que está pasando. La democracia en España funciona. Alegrémonos! :))

#37.2 Sergi , Barcelona, 03/11/2017 - 16:31

Es mejor ser un delicuente, saltarte toda la legislacion por la cara y creerte que te va a salir gratis, pues mira resulta que esto no va asi, si te saltas la ley tendras que cumplir unas penas, aunque te dijeron que no pasa nada, resulta que te engañaron.

#37.3 pep, bcn, 03/11/2017 - 17:01

Y el impacto en el PIB del 2,5 % ¿Quién lo pagará? Como supongo que no eres catedrático de economía son 2.500 millones de euros.

#36 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 03/11/2017 - 14:44

Mital's si semblen els de Reservoir Dogs. Han fet el que les hi ha donat la gana, han manipulat a tots els que han pogut, han fet creure que la fe mou muntanyes i que tot això els hi surtís gratis. Doncs el trullo resta molta força...