Publicitat

"Si algun periodista diu que Esquerra s'ha oblidat de la unilateralitat s'està equivocant"

El president d'ERC al Parlament, Sergi Sabrià, ha concedit una entrevista a El Nacional en la qual s'ha mostrat visiblement alterat quan li han preguntat sobre el paper del seu partit respecte a la unilateralitat així com un possible pacte amb el PSC.

Sabrià, preguntat per la periodista sobre si portaran la unilateralitat al programa electoral, ha manifestat donant cops a la taula que "el programa electoral d'ERC dirà el mateix que diu la conferència nacional. I si algun periodista no se l'ha llegit bé, que se la llegeixi sencera, perquè ja ho diu la conferència nacional i el congrés nacional".

"Nosaltres diem sempre el mateix. Igual que ho diu a tots els documents que hem fet fins ara, també ho dirà el programa electoral. I si algun periodista no se l'ha llegit que se la llegeixi. Si algú diu que ERC s'ha oblidat de la unilateralitat o que és un mantra o no sé quina merda, s'està equivocant d'entrevista" ha dit aixecant el to de veu.

Sabrià ha manifestat donant cops a la taula que "si volguéssim fer coses amb el PSC, avui tindríem la Diputació de Barcelona i no la tenim, i tindríem l'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona que la vam guanyar a les urnes i ens ho podeu preguntar tres-centes cinquanta-quatre vegades que nosaltres no farem un tripartit amb el PSC, no el farem, no el farem, no el farem, no el farem" ha insistit, visiblement exaltat.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#34 FRAN BCN, Bcn, 30/11/2020 - 15:17

Crec que es devia passar de dosi.....

#33 HO TORNAREM A FER, Barcelona, 30/11/2020 - 13:24

HO TORNAREM A FER

ENS QUEDA CLAR MOLT CLAR

Qui no ho oblidarem som TOTS ELS FIUTADANS DE CATALUNYA
no ho oblidarem
HEU QUEDAT RETRATATS

#32 joan carles, Barcelona, 30/11/2020 - 11:06

Fanàtic

#31 Agustino, Barcelona, 30/11/2020 - 08:57

" Ea ea ea, Esquerra se cabrea, ea, ea, ea, Esquerra se cabrea..." como se enfadan cuando se les descubre la mentira. En Madrid moviendo la colita al gobierno del país del que pretenden separarse. Ojalá paguéis vuestra hipocresía en las urnas.

#30 ferran, jonestown, 30/11/2020 - 08:50

no és bó barrejar ansiolítics i alcohol,cipriano...mira com et poses,enc*bronat perdut...