Publicitat
Política · 19 de Juny de 2017. 23:15h.

Sáenz de Santamaría demana al sobiranisme “desacceleració”

La vicepresidenta del Govern espanyol afirma que “és moment de deixar de buscar la provocació i d'exaltar els ànims”

Sáenz de Santamaría demana al sobiranisme “desacceleració”

Soraya Sáenz de Santamaría, amb José María Lassalle i Màrius Carol

La vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha demanat “serenor” i “desacceleració” al sobiranisme per poder “parlar”. Així ho ha assegurat durant la presentació del llibre 'Contra el populismo: Cartografía de una totalitarismo postmoderno', de José María Lassalle, on ha avisat que “quan es tracta de parlar de formes de convivència, o d'encaixos, no es pot fer per la via de la acceleració”.

“Convindria asserenar-se, deixar de buscar la provocació, d'exaltar els ànims i després, hi ha moltes coses per fer i sobre les quals parlar”, ha assegurat Sáenz de Santamaría. També ha afirmat que “espero que el 2 d'octubre sigui el de la desacceleració”, perquè considera que els sobiranistes van “massa accelerats” per asseure's a parlar amb ells.

Santamaría ha insistit en el diàleg en el marc de la llei. En aquest sentit, ha assenyalat que l'encaix territorial de Catalunya es pot fer de “moltes maneres” i la solució “no passa sempre per una reforma de la Constitució”. La vicepresidenta de l'Executiu central ha dit que allò “important” és que la carta magna pugui servir “per a les majories i les minories”.

2 Comentaris

Publicitat
#2 Lauridsen, Barcelona, 20/06/2017 - 07:53

És moment de començar a parlar de sanitat, educació, .... en aquest país. HASTA EL MOÑO DEL PROCÉS ,!!!!

#1 Josep G, Barcelona, 20/06/2017 - 07:51

Esto es como el toturador diriguiendose al que tortura para que no se queje. Es el colmo del sadismo que tanto nos tirnen scostumbrados los politicos del PP, Ciudadanos....