Publicitat
Política · 14 de Març de 2019. 09:02h.

S'agafen la justícia pel seu compte

Despengen la pancarta de l'Ajuntament de Barcelona amb resistència de la Guàrdia Urbana

Un grup d'unes deu persones que s'autoanomenen "justicieres espanyoles" han acudit aquesta passada matinada a la plaça Sant Jaume a Barcelona i, mitjançant un pal, han arrencat la pancarta en solidaritat amb els polítics independentistes presos del balcó de l'Ajuntament de Barcelona.

Un cop ha caigut la pancarta, aquestes persones han volgut endur-se la pancarta, però agents de la Guàrdia Urbana s'hi han enfrontat i els ho han impedit. "Això no pot estar aquí, ho ha ordenat un jutge", han al·legat els joves. Els policies, però, no s'han arronsat i s'hi han enfrontat.

Els dos bàndols han començat a estirar la pancarta amb l'objectiu de quedar-se-la i fruït d'això aquesta finalment s'ha trencat. "Això és desobediència a un jutge", han insistit els unionistes. A conseqüència de la disputa un dels agents s'ha entrebancat i ha anat per terra. Els agents han advertit els joves que "estan vostès gravats".

Fonts de la Guàrdia Urbana  han indicat “que cap a la 1.30 un grup de persones ha despenjat el llaç, sense provocar cap mes dany. Seguidament han intentat fer el mateix a la Generalitat sense aconseguir-ho. Han estat identificats pels agents municipals i els Mossos". També han remarcat que "el llaç es tornarà a posar,  ja que no ha arribat cap requeriment de la JEC a l’Ajuntament”.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#29 Capit@n España, A cada "serdo" le llega su San Martín, 14/03/2019 - 17:13

Esos guardias son unos prevaricadores !!! A por ellos !!!

#28 Albert, Bcn, 14/03/2019 - 17:00

Els pijos.fatxes de.Sarrià de tota la vida.....ja els coneixem, som veïns, quina colla xd!!!

#26 Vikander , Cornellá, 14/03/2019 - 13:28

La democracia se está desvaneciendo en Cataluña. Esto va a acabar mal.

#25 JC, Barcelona, 14/03/2019 - 13:14

Se niegan a retirar las pancartas porque quieren crear un clima de opinión para que la gente vote a unos determinados partidos y no a otros. Por eso incumplen la neutralidad de las instituciones públicas. SON UNOS TRAMPOSOS.

#24 sr Pepito, Lerida, 14/03/2019 - 12:50

Este video demuestra de forma muy gráfica la necesidad de un 155 urgente para restaurar el estado de derecho en Cataluña.En la imagen vemos como los policias se dedican a defender el delito,y son los ciudadanos los que de forma casi heroica se han de enfrentar a la policia para defender las ordenes judiciales.Es el mundo al revés.