Publicitat
Política · 6 d'Abril de 2022. 13:02h.

"Sagunt ha fet els deures i vostès no"

El líder del PPC retreu a Aragonès que "van menysprear Seat" amb el boicot al Rei

"Sagunt ha fet els deures i vostès no"

El president del PPC, Alejandro Fernández, ha recriminat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que "Sagunt ha fet els deures i vostès no" amb la fàbrica de bateries del grup de Volkswagen i Seat. "De res serveixen -li ha dit- els grandiloqüents discursos sobre reindustrialització, comissions ad hoc, si després no es realitza un clima favorable per a la mateixa i amb impostos alts i traves burocràtiques incomparables, no hi ha clima favorable que valgui".

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/m6Cyh8IvWHk" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Fernández li ha recordat durant la sessió de control en el Parlament "el boicot a la visita del Rei a SEAT per part del Govern" i li ha retret que "creient que boicotejaven al Rei d'Espanya vostès realment estaven boicotejant i discriminant a SEAT, i el que és pitjor encara, als seus 15.000 treballadors i famílies".

El líder del PPC ha fet referència a les queixes del president del Comitè d'empresa de SEAT denunciant que les propostes de la Generalitat en relació a la instal·lació de la planta de bateries havien arribat massa tard. "El boicot que vostès van realitzar a la visita a la fàbrica del Rei no ajuda, és més aquests menyspreus es paguen perquè la mala educació es paga", ha insistit.

A més ha qualificat l'actitud del Govern de "prejudiciosa preadolescent, i incompatible amb el bé comú, perquè un governant mai posa els seus prejudicis ideològics per davant del bé comú, un bon governant fins i tot sacrifica la seva posició personal al servei de la comunitat".

Finalment, Alejandro Fernández ha assenyalat que "hi ha a més una qüestió política que sobrevola l'assumpte que són els gestos, la confiança i la fiabilitat institucional. Els polítics tenim obligacions institucionals que van més enllà dels nostres partits".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 LoisA, Tabarnia, 07/04/2022 - 11:14

Los políticos indepes se han propuesto dejar a Catalunya como un erial. Ellos siguen cobrando, no necesitan, por el momento, crear empresas ni mantenerlas.

#8 Leonidas, Santa Coloma, 06/04/2022 - 19:27

Un Ppero alabando a un presidente de CCAA como Ximo Puig sociata del P$O€!!!!! no se donde vamos a ir a parar, cada vez creo menos en la raza humana.

#7 M, Sabadell, 06/04/2022 - 17:24

Quien siembra desconfianza, recoge desinversiones.
Los desplantes tienen billete de ida y vuelta, cosa que ignoran los prepotentes ignorantes.

#6 Joan, Bcn, 06/04/2022 - 16:24

Creo que M Carnero sindicalista de SEAT ha dicho . Hay caducidad a 2029

#5 Cat, kaput, Barcelona, 06/04/2022 - 15:39

Estan boicotejant CAT, es comporten igual que nens de patí del col.legi, i així ens va amb aquesta colla de lazis inmadurs maleducats, es va a la Seat, es saluda al President, al Rei i a tothom, que per això cobren sous suculents de diner públic i es deuen institucionalment