Publicitat
Política · 19 d'Agost de 2019. 13:40h.

Sala-i-Martin acusa ERC de fer "la puta i la ramoneta"

Pere Aragonès li replica que "som independentistes"

Sala-i-Martin acusa ERC de fer "la puta i la ramoneta"

L'economista i col·laborador habitual de TV3, Xavier Sala-i-Martin, ha retret al vicepresident del Govern, Pere Aragonès, i a Esquerra que manifestés en una entrevista a El Nacional que "l'objectiu és guanyar capacitat d'incidència al Congrés".

Sala-i-Martin li ha dit que "aquesta va ser l'estratègia del pujolisme durant vint anys, una estratègia que des d'ERC qualificàveu (correctament) de "La Puta i la Ramoneta" (i que jo vaig qualificar de "Puta i la Duraneta", cosa que va comportar els insults de Duran Lleida)".

El dirigent d'Esquerra li ha replicat que "Pedro Sánchez no vol dependre de nosaltres perquè sap que no anem a fer la puta i la Ramoneta o negociar avantatges per les empreses de peatges. Això seria molt fàcil". "No vol dependre de nosaltres perquè sap que som independentistes i actuem en conseqüència", ha sentenciat.

Finalment, l'economista li ha contestat que "si és així, em sembla fantàstic i tindreu tot el meu suport". "Ara bé, com quadren aquestes paraules teves amb el fet de donar suport a la investidura de Sánchez a canvi de res?", li ha preguntat.

pear.jpg

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#16 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 20/08/2019 - 12:50

Que bueno.el prusses. Ver como sudan y ahora sì , se aflojan la corbatas ¿Ellos? .No! Esta gente lo tiene todo pagado......el Barsa...esos so que saben que los van a utilizar (para nada) y que.lo van.a notar en su cuenta de explotaciòn. No lo va a ppder

#15 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU LI FALTA TENIR UN BON AJUNTAMENT BONS POLITICS I UNA BONA POLICIA LOCAL U BONA GENT AL BARRI DELS ESTALVIS , E.R.C. PRESUMIU DE INDEPENDENTISTES CUAN MOLTS DELS BOSTRES NO CREUEN EN LA INDEPENDENCIA DE CA, 20/08/2019 - 07:11

PERE ARAGONÈS .Dime de que Presumes y te Dire de que Careces ,Presumes de SER INDEPENDENTISTAS .. Pues mira CARECES DE INDEPENDENTISTAS No tots els que estan a E.R.C. Ni son Independentistas NI VOLEN UNA CATALUNYA LLIURE . Aqu esta es la bostra realitat i GABRIEL RIFIAN Fara que molts no VOTIN MES A E.R.C. pero aneu fen .

#14 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 19/08/2019 - 21:49

Como dijo Pinberton parece un macarra del pruses y un cafre sin descendencia ni trascendencia.
Hay el "chaquetas" !!!

#13 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 19/08/2019 - 18:33

Estic gairebè convençut que votar en contra de l'investidura de Pedro Sànchez per presidir el Govern de l'Estat (com volen Puigdemont i el colorit Sala-i-Martin), assegura un govern de dreta i ultradreta a Espanya. De fet, la confrontacio directa amb l'Estat es l'opcio mès fàcil per una formacio politica que no arriva al 20% dels vots.

#12 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 19/08/2019 - 17:26

Duelo de titanes

Jajajaja