Publicitat
Política · 16 de Juny de 2009. 16:44h.

Sala i Martín compara Saura amb la Cruella de Ville

L'economista creu que el conseller "no creu en els Mossos"

Xavier Sala i Martín ha comparat el conseller d'Interior, Joan Saura, amb la Cruella de Ville, perquè "no creu en els Mossos". En declaracions a El Món a RAC1, l'economista ha dit que "és molt trist i molt perjudicial per a la imatge del país que els policies acabin denunciant el conseller, en última instància el seu cap, i això és una cosa molt desafortunada que s'hauria d'evitar, però jo crec que és un problema inevitable, estructural. A mi em sembla que no té cap mena de sentit que el cap de la policia sigui el cap d'un partit, que ell o la gent del seu entorn, inclosa la seva parella, es declarin antisistema. Que en les manifestacions d'okupes van amb els okupes i no amb els policies. Posar en el Saura de cap de policia és com posar a la Cruella de Ville de directora del zoo de Barcelona, perquè és filosòficament oposada a la defensa dels animals, perquè porta vestits de pell d'animal i com que aquesta ja és una contradicció filosòfica flagrant, passa el que passa".

"És del tot natural que hi hagi aquesta tensió perquè és un senyor que segurament no hi creu en els Mossos; en les manifestacions va a favor dels okupes i no dels Mossos", ha afegit Sala i Martín.

Cruela de Ville
Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 oriol, BCN, 17/06/2009 - 10:26

A perdy (trujillo)
Izquierdas: comuistas: KGB civilizados y serviciales y no prepotentes ni maltratadores

#12 Perdy, Trujillo, 17/06/2009 - 10:01

Le tienen rabia a Saura porque no es ni convergente ni independentista sino de IZQUIERDAS que quiere que sus policías sean civilizados y serviciales y no prepotentes ni maltratadoeres como les educó Pujol. A partir de ahi, cualquier cosa

#11 Pongo, Trujillo, 17/06/2009 - 09:58

ayer noche visioné de nuevo 101 dálmatas y no sé qué tiene que ver Cruella de Ville (Devil) con los mossos. Más bien parece quie los compinches secuestra perros de Mme. Cruella sean los propios Mossos

#10 Javier, Barcelona, 17/06/2009 - 01:04

Antes de tomarme en serio este personaje,me gustaria saber como alguien puede llegar a ese nivel de horterismo y de mal gusto con esas chaqueras que lleva,creo que esto mismo se lo esta preguntando toda Catalunya.

#9 kim, hospi, 17/06/2009 - 00:37

Andres; aquest home es libera de veritat (no com tu), catedratic d'economia a Columbia i profesor de la UPF, es a dir sap 10.000.000 bilions de vegades de numeros més que TU.