Publicitat
Política · 17 de Juliol de 2010. 12:27h.

Sala i Martín denuncia els "españosaurios"

"El divorci apareix com l'única sortida per a una majoria"

Sala i Martín denuncia els "españosaurios"

Sala i Martín

L'economista Xavier Sala i Martín, en un article d'opinió a La Vanguardia, considera que "molts catalans estarien disposats a acceptar a Espanya si aquesta fos el reflex de la selecció del 2010: una Espanya on la gent de Catalunya fora tractada amb respecte institucional, amb deferència ciutadana, amb bona educació i, quan s'ho mereixés (com en el cas de l'esforç fiscal), amb agraïment ".

"El clima de la selecció s'assemblava al clima de cordialitat entre nacionalitats que havia durant els primers anys de la transició, clima que va portar a molts a creure que l'encaix de Catalunya a Espanya era possible i era desitjable", reconeix.

L'economista critica la "colla de diplodocus intel·lectuals i vuvucelópodos mediàtics, va acabar per contagiar aquesta mentalitat juràssica a una esquerra on el tradicional anticatalanisme estava endormiscat des de la mort del dictador".

En aquest sentit, assenyala que les proclames d'independència durant la manifestació es deuen al fet que "per primera vegada, el divorci apareixia com l'única sortida per a una majoria". "Deia Ramon Trias Fargas que Catalunya no seria independent fins que no se la obligués", recorda.

"Si a Espanya no li importa que es compleixi el somni de Trias Fargas, només ha de deixar que els seus polítics i els seus mitjans segueixin empenyent a Catalunya cap a la independència a base de comportar-se com autèntics 'españosaurios'", conclou.

Publicitat
Publicitat

51 Comentaris

Publicitat
#51 Andreu, Barcelona, 26/07/2010 - 17:42

No donis idees al PPPSOE que faran treballar a tots els nostres fills menors d'edat per reial decret llei signat per el borbó, a partir dels dos anys tots a les mines i sense drets ni seguretat socials...així serà la nova retallada espanyola del PPPSOE..

#50 lucifer, bcn, colonia deutshe bank, 19/07/2010 - 17:10

Creo que este tío está a favor de que los niños trabajen.

famosos premios nobel: Kissinger (genocida), Arafat (chorizo y genozida), Obama (genocida).

Kissinger y Arafat criminales de guerra.

#49 Mortimer, Barcelona, 19/07/2010 - 13:53

Ah si!.
No ho sabia!

#48 El Peludo, POLOP, 19/07/2010 - 13:19

No te había visto PALETO ORL, pero veo q necesitas alguna lección. 1) El Sr. vestido de payaso es un español, te guste o no. 2) Su incapacidad: la gestión económica del Farsa. 3) Su prestigio: ¿qué...?- Acaso imitar a los clowns? - eso se le da m bien

#47 Saturnino, Camp de Mart, 19/07/2010 - 08:35

Lo más destacado que ha hecho el supuejto mejor economista de todos los siglos de CAT es hundir al Barça económicamente. Gracias, separatas!