Publicitat
Política · 15 d'Octubre de 2019. 12:54h.

Sala-i-Martin troba que Espanya és una "merda de país"

L'economista de Columbia retreu a Pedro Sánchez l'actuació dels Mossos

Sala-i-Martin troba que Espanya és una "merda de país"

Sala-i-Martin el 2004, quan va rebre un premi del Rei Joan Carles

L'economista Xavier Sala-i-Martin ha titllat a Espanya "merda de país" per l'actuació policial a l'Aeroport de Barcelona, a partir d'unes imatges en què es veu un mosso d'esquadra disparant a un manifestant independentista.


L'habitual col·laborador de TV3 diu "porc" a twitter a aquest agent i "cretí" a Pedro Sánchez. Posteriorment li aclareixen que l'agent en qüestió és mosso -i no Policia Nacional-, davant del que l'economista respon "i quina diferència hi ha?". En una altra piulada en anglès, Sala-i-Martin escriu que "un policia espanyol dispara un manifestant", tot i saber que es tracta d'un mosso.


"Aquesta és la merda de país que dius que és una democràcia homologada, @sanchezcastejon? Si ho fos, el porc amb el número tapat (acabat en 177) que dispara PER L'ESQUENA a un caminant que s'allunya, aniria directe a la presó. I si no fossis un cretí, tu mateix ho denuciaries", ha escrit.

"Un policia espanyol dispara un manifestant a l'aeroport de Barcelona. El president espanyol ha publicat aquest matí un vídeo en què es recorda al món que Espanya és una democràcia. El vídeo mostra quin tipus de democràcia és Espanya realment!", afegeix posteriorment.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#34 Tirant, Bcn, 15/10/2019 - 22:51

La frustració pel fracàs del "procés" els augmenta el nivell d'odi i ja només s'expressen insultant ...

#33 Son gent pacífica home...! , Bcn, 15/10/2019 - 22:41

Torna a NY i et perds per sempre, no cal que tornis.

#32 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 15/10/2019 - 18:37

Quins temps aquells de vaques grasses, quan el de les americanes de coloraines, es dedicava a explicar-nos les bondats del neoliberalisme passat per la folra i manilles convergent. Però com el cavaller Saulo camí de Damasc, una llum cegadora el va fer caure del cavall i va creure que la millor forma de seguir amb el momio, era fer-se indepe. Guau!

#31 El de las americanes horteres, Saturn, 15/10/2019 - 17:10

Un pobre home que no sap com cridar l'atenció. Que se'l quedin a USA. Sempre podrà disfressar-se d'Elvis o quelcom per guanyar-se la vida.

#30 Victor, Barna, 15/10/2019 - 16:52

En Catadisney no cabe un tonto mas