Publicitat
Política · 6 d'Abril de 2011. 19:09h.

Salgado renya Mas-Colell

"Aquesta història del maquillatge faré com si no l'hagués sentida"

Salgado renya Mas-Colell

Elena Salgado, en una foto d'arxiu

La ministra d'Economia, Elena Salgado, ha renyat el conseller del ram de la Generalitat, Andreu Mas-Colell, per haver fet públic el contingut d'una carta que Hisenda li va enviar i per insinuar que el Govern central pretén que l'executiu català maquilli els comptes per arribar a l'objectiu de dèficit previst.

"Hi ha elements que no contribueixen a la generació de confiança. Que es faci pública una carta no contribueix a la generació de confiança", ha indicat. La vicepresidenta del govern de José Luis Rodríguez Zapatero ha afegit que "aquesta història del maquillatge faré com si no l'hagués sentida".

Salgado també ha carregat contra el cap de l'oposició, el popular Mariano Rajoy, de qui ha dit que les seves declaracions aquest dimecres a Barcelona, sobre el finançament català, són "cíniques". La ministra socialista ha recordat que el PP "va votar en contra del nou sistema de finançament".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Bacus, Sort, 07/04/2011 - 20:29

Que passa amb els nostres "defensors de la terra", no saben fer callar aquesta funcionària, perquè jo en dos minuts i amb uns quants arguments la faig callar i tornar a l'escola. Ah ! i gratis.

#9 Cartanya, bcn, 07/04/2011 - 12:32

Diguem que l`as, sentida que faràs?

#8 perdutt, Barcelona, 07/04/2011 - 12:00

fa anys q ni la llegeixo, ni faig cas del q diu aquesta dona i altres companys seus inclos el mentider del seu jefe.
pot començar a fer un curs economia per correspondencia per començar a entendre el q porta entre mans.
si no volen q es faigi public, no l'escriguin,

#7 esteve, bdn, 07/04/2011 - 10:31

La carta es va publicar després que el sociata Nadal digués que en Mas-Cullel era un mentider. I clar, qui ha quedat amb el cul enlaire l'han enxampat fent trampes.

#6 kim, hospi, 07/04/2011 - 00:22

Els sociates son subrealistes, envien una carta obligant a doblar les retallades i pujar impostos i no volen que es faci publica per queda be i despres una ESTUDIANT renya a un prestigios Profesor com Andreu Mas Colell, aquestos sociates son per pixar i no fer gota. Qui es pensen que son?