Publicitat
Política · 10 d'Octubre de 2019. 11:50h.

Salut condemna les "amenaces" d'Espot

El líder de Catalunya Acció acusa la consellera de "prendre'ns per tontets"

Salut condemna les "amenaces" d'Espot

La consellera de Salut, Alba Vergés, s'ha referit, sense esmentar-lo explícitament, a l'acció del líder de Catalunya Acció, Santiago Espot, que acompanyat de membres del MIC -considerat 'ultra- va visitar el CAP de les Corts, on va esbroncar el seu director. Espot i els membres del MIC es van indignar després que una metgessa es negués a atendre en català una pacient.

"@salutcat sempre vetlla perquè el català sigui llengua vehicular al nostre sistema sanitari. És la nostra responsabilitat cara els professionals i usuaris. No és acceptable que una queixa, que estem estudiant, es tradueixi en amenaces als professionals", ha escrit Vergés a twitter.

"Consellera @albaverges, no ens vulgui prendre per tontets a tots plegats. Vós sabeu que el català cada dia és més residual en atenció a l'usuari. La sort que teniu és que la majoria de catalanoparlants canvien de llengua davant el metge per por a ser malentesos. Si no fos per això estaríeu col·lapsats per queixes", ha replicat Espot.


"Consellera @albaverges , ja us heu posat en contacte amb la mare de la noia discapacitada que va ser discriminada lingüísticament a CAP les Corts? Així és el primer que heu de fer i no notes de premsa xarones per rentar-vos la cara", ha afegit.

 

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Pere, Bsarcelona, 10/10/2019 - 18:56

Este chico es IDIOTA

#14 una pregunta, Tarragona, 10/10/2019 - 17:46

Se ha dicho en alguna ocasión que el tal Espot es dueño de tiendas en Barcelona. ¿Se podría llegar a saber de cuales ?

#13 Prudenci, Sabadell (Tabarnia), 10/10/2019 - 15:55

Entre los propios nacionalistas se canibalizan.

#12 a quien corresponda, Barcelona, 10/10/2019 - 15:50

La culpa de que el impresentable Espot todavía rebuzne es de la justicia. A raíz del tema de los pitos en la final de la copa del Rey, la justicia tuvo la oportunidad de dejarlo sin plumas y no lo hizo. Quizás algún día sea la propia sociedad la que tenga que poner en su sitio a semejantes sujetos.

#11 AnnaMollet, Mollet, 10/10/2019 - 14:40

Racismo por razón de lengua.

El Separatismo es un movimiento profundamente racista y excluyente.

Ni en el patio del colegio permiten a los niños hablar en su propia lengua materna(La gran mayoría de catalanes tenemos el castellano como lengua materna y propia). Puros talibanes de la lengua.