Publicitat
Política · 3 de Juliol de 2020. 11:27h.

Salut es planteja confinar Lleida

Tres dies després que Budó assegurés que els rebrots estaven “controlats”

Salut es planteja confinar Lleida

La consellera de Salut, Alba Vergés, en una entrevista a RAC1, s’ha referit als rebrots de Lleida i ha reconegut que “si continua l’ascens de contagis podríem arribar demanar a la gent que es quedi majoritàriament a casa i només surti per allò imprescindible”. Dimarts passat la consellera del Govern, Meritxell Budó, va dir en roda de premsa que els rebrots de Lleida s’estan controlant”.

“Hem demanat que si els residents a la Franja es posen malalts no vagin a l'hospital de Lleida sinó al de Barbastre”, ha dit igualment.

“Vigilant les noves hospitalitzacions i els nous ingressos a la UCI, ens fa pensar que hem d'extremar les precaucions a Lleida. Continuar actuant sobre els brots”, ha indicat. “L’única alternativa que ens queda per un bon control és dir a la gent que es quedi a casa, però abans d'arribar a això volem que la gent segueixi les mesures”, ha afegit.

“En el cas concret de Lleida estem pitjor que fa una setmana. Tenim més casos i hem vist una afectació en les hospitalitzacions”, ha dit.

 “No tindria sentit fer un confinament com el de la conca d'Òdena, però sí actuant sobre residències, els col·lectius vulnerables, els hospitals, la primària, la col·laboració dels Consells Comarcals i la Diputació de Lleida”, ha explicat.

També ha advertit que “la gent que entra ara a les UCIS també és gent jove. Està entrant gent jove a les ucis, per tant, no és cap broma i ho hem de vetllar molt”. “Ara demanem a la gent de Lleida que baixi el ritme i que tot el que faci sigui amb mesures estrictes”, ha reconegut.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#17 Quimet lo tronat, Arbucies, 05/07/2020 - 04:26

Aquesta ministra de la republiqueta no controle res de res, si controle la distraccio de euros.

#16 Quimet lo tronat, Arbucies, 04/07/2020 - 02:18

Es lo suyo ... Tabarnia de les manzanes

#14 Neferu, Barcelona, 03/07/2020 - 18:07

LLeva días "planteándoselo", colla de inútiles, hacerlo de una p. vez como aconsejan los científicos. ¿O es que estáis esperando a que toda Catalunya esté infectada?.¿ Y sois capaces de ir gritando que si os hubiesen dado las competencias lo hubieseis hecho mejor? ¡Cómo, si no tenéis la capacidad mental ni profesional para hacerlo!!

#13 Anónimo, Bcn, 03/07/2020 - 16:17

Da miedito la poca capacidad de aprendizaje de los políticos indepes. Ya no es que estén cegados por el nacionalismo sino que no dan más de sí. O cambiamos el panorama político o estamos condenados a retroceder en todos los ámbitos.

#12 Alejandro , Santa Coloma de Gramanet, 03/07/2020 - 15:24

Estos lo único que controlan son sus esfínteres y no siempre