Publicitat
Política · 9 de Novembre de 2020. 15:32h.

Salut no aporta dades per justificar el tancament de les terrasses

Vergés parla d'"estudis científics” però no els mostra

La consellera de Salut, Alba Vergés, en roda de premsa, s’ha referit al tancament de bars i terrasses, ha parlat d’estudis científics, però no ha donat cap percentatge de contagiats en aquests llocs.

Vergés ha reconegut que “la situació és molt difícil per moltíssima gent”. “Si no reduïm aquest nombre de casos diaris, els ingressos als hospitals, els ingressos en els llits de crítics, si no millorem la situació de l’epidèmia, ho compliquem tot molt”, ha afegit.

Tot i això, la consellera ha al·legat que “tenim estudis científics que mostren com funcionen els contagis i quin tipus de mesures poden funcionar millor”. “El virus es transmet quan nosaltres ens trobem”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Marcial, Santa Coloma, 10/11/2020 - 09:29

No aportan datos porque no los hay. Es una más de las medidas arbitrarias que toma esa tropa de amateurs. El riesgo es en espacios cerrados, transporte público, recintos de trabajo, aulas y viviendas. Hay que fomentar los exteriores, el riesgo en interiores es 20 veces más alto que en exteriores.

#5 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU .., EN TERRASSAS NADIE SE CALLA, 09/11/2020 - 20:26

SALUT No u explica u fare jo SI ,Per que JO Escoltu els Espesialistes Sanitaris ALS METGES . Estos diuen LA GENT A UNA TERRASSA Sentada pasa molt RATO SENSE TENIR POSADA LA MASCARILLA y Hablando entre 3 4 5 6 personas y hasta fumando.. AQUI ESTA EL PERILL DE CONTAGI .Por los que estan alli y al lado ES LO QUE HAY

#5.1 EduardR, BCN, 10/11/2020 - 08:33

Si tens un sou de 115K a l'any estaria bé que responguis les prenguntes d'aquest tipus..

#4 Veciana, Barcelona, 09/11/2020 - 19:52

Hombre,pues esos estudios son del comité de expertos ése que no existía.

#3 Benet S., Barcelona, 09/11/2020 - 17:53

Aquesta l'hauran de passar a visitar els herois que diumenge van fer un acte patriotic i de valentia absoluta mereixent tots els respectes i mereixedors d'una efusiva felicitació. Tot te un limit i el que està fent aquesta panfila a tot un colectiu com son els de la restauració no te perdó. Aviat aquesta tornarà a fer una escena de llagrimetes

#2 Sergi Sergio, Barcelona, 09/11/2020 - 17:22

Todo con mucha logica y sentido comun, obligan a cerrar las terrazas al aire libre y ahora la gente se toma el cafe de pie en la misma acera de la misma calle donde estaba la terraza pero mas juntos e incomodos. Bravo, son unos genios.