Publicitat
Política · 28 de Novembre de 2022. 18:54h.

Salvadó creu que la seva causa per l'1-O acabarà en no res

"Estem convençuts que les acusacions acabaran caient"

Salvadó creu que la seva causa per l'1-O acabarà en no res

El nou president del Port de Barcelona, Lluís Salvadó, ha assumit el càrrec aquest dilluns i s'ha mostrat convençut que la causa judicial que té pendent davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) acabarà en no res.

Salvadó està acusat de malversació, prevaricació, falsedat documental i desobediència. De fet, el TSJC va obrir judici oral contra Salvadó per això fa poc més d'una setmana, i el judici està pendent encara d'una data definitiva però podria portar-li a la inhabilitació en el cas de ser condemnat.

L'alt càrrec d'ERC ha assegurat en roda de premsa que "al costat del meu defensa estem convençuts que les acusacions acabaran caient i no treball amb cap calendari que no sigui el del port". "A la justícia saps com entres però mai com a sals", ha subratllat.

Preguntat pel desacord amb l'Ajuntament de Barcelona pel nombre de creuers que acull la infraestructura, Salvadó ha recordat que aquest sector és "estratègic per al país" i ha demanat trobar un punt d'equilibri.

També ha dit que s'ha de trobar "la forma perquè tothom se senti còmode" en el nombre de creuers que arriben a Barcelona i ha apel·lat al diàleg i al consens, encara que ha assegurat que, si no es pot arribar a un acord, "el Port ha de fer la seva política".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Arnat, Barcelona, 29/11/2022 - 10:29

La institució del Port seveix per col.locar a la classe parasitària dels partits. Del ventall que han trepitjat aquests despatxos possiblement aquest, obsesiu de les mamelles, que ara pren possesió es el que llueix un curriculum mes vergonyant i miserable. El 1-O ordenava,covardament, a la secretaria "tira els papers per la finestra". Un fariseu!

#3 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 29/11/2022 - 09:46

Otro a cobrar por no hacer nada, absolutamente nada (de puertos, logística, etc., nada de nada) Llego, me siento en mi bonito despacho, y busco en Google "que hace el presidente del puerto de BCN" Luego, un par de amiguetes de asesores (con buen sueldo) y hasta la próxima.

#2 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 28/11/2022 - 22:21

Lo primero, cambie las estibadoras. Están flacuchas.

#1 Marc de Vich, Vich, 28/11/2022 - 20:03

El puerto de Barcelona, ya lleva tiempo en manos de esta gente, un verdadero desastre para la ciudad, no saben nada de logística y menos de transporte marítimo, y enfrente tenemos a grandes competidores, Nápoles y Marsella, Francia a diferencia de España, no la va a abandonar, y BCN, sin corredor es solo mercado interno, y FR no va a ceder