Publicitat
Política · 13 de Març de 2018. 08:34h.

Salvadó encara no ha dimitit

Esquerra culpa a la "guerra bruta de l'Estat"

Salvadó encara no ha dimitit

Lluís Salvadó, en una foto d'arxiu

ERC ha decidit obrir expedient informatiu al diputat al Parlament i número tres del partit, Lluís Salvadó, després de publicar-se divendres una conversa telefònica en què, sobre la cerca d'una consellera d'Ensenyament, va plantejar triar "a qui tingui les mamelles més grosses".

La formació ha explicat en un comunicat que pren aquesta decisió "en aplicació del codi de conducta i el codi ètic del partit", i aquest procediment servirà per avaluar les paraules del secretari general adjunt d'ERC i determinar si se li apliquen "mesures disciplinàries".

El responsable del compliment del codi de conducta "avaluarà si les paraules poden ser objecte de sancions i mesures disciplinàries concretes i traslladarà les conclusions a l’Executiva Nacional que prendrà la decisió final".

El partit republicà considera que les paraules de Salvadó són "ofensives, masclistes, reprovables i del tot inacceptables", encara que també ha lamentat que la filtració de la conversa forma part d'una estratègia de "guerra bruta de l'Estat" per "intentar destruir les forces sobiranistes".

"En el cas d’Esquerra -afegeix-, mantenen empresonat el seu president, Oriol Junqueras, i han imputat a gran part de la cúpula, però a més ataquen amb altres armes, com la filtració interessada d’una conversa privada i fora de context".

ERC, que de moment no reclama l'acta a Salvadó i li manté les responsabilitats en el partit, ha defensat que "la seva trajectòria de 30 anys de serveis al partit és impecable i cal destacar que en bona part ha anat lligada a les lluites antifeixistes", i ha assegurat que és quelcom que "tindrà en compte" a l'hora de prendre una decisió sobre el seu futur.

Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#37 una pregunta..., Barcelona, 14/03/2018 - 16:05

¿Todavía está ahí Mister Tetas ?

#35 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ESTACION DE TREN SENSE MARQUESINES FALTA TENIR UN BON AJUNTAMENT NO EL TENIN , NO A DIMITIT MOLT MILLOR QUE PERJUDIQUI A E.R.C. QUELS FAIXI PERDRE VOTS TAL FAREU TAL HUS TRO, 14/03/2018 - 03:34

Que no DIMITA ¿POR QUÈ TENDRIA QUE DIMITIR ?Por SER UN MASCHISTA No hombre ¿O ESQUE PENSAIS Ques el UNICO MASCHISTA DEL PARLAMENT CATALÀ ? Mireu LA MESA DEL Parlament 6 HOMES i una sola DONA ¿ No es una MESA MOLT MASCHISTA ? Ara nomes proposen sempre UN CANDIDAT ¿Por què no una CANDIDATA ?claro por serMujer no volen dones

#34 M, Sabadell, 13/03/2018 - 21:53

En la Dinamarca de sur, tampoco dimite nadie.
Y para ser cesado deben valorar sus declaraciones sus propios amigotes, se ve que no lo tienen claro y quieren exculparlo.

#33 Galderic, Barcelona, 13/03/2018 - 19:40

Doncs que li demani la dimissió una brasilera que, segons ell són molt resultones, i que tingui unes bones mamelles i dimitirà a l'instant, doncs aquest, pel que es veu, pensa amb la bragueta.

#32 L'origen del problema, Paletonia, 13/03/2018 - 19:32

La culpa de tot aixó la té el 155, aquesta malifeta del Rajoy ha provocat que sense el gelat de postre cada dia ara les dones encara no siguin dones, que la majoría no arribin al calibre mamari de la Pily de las paellas. És totalment normal que l'ínclit Salvadó estigui tresbalsat per aquest desgavell tetònic.