Publicitat
Política · 3 d'Octubre de 2009. 13:48h.

Salvador Cardús ja no se'n refia d'ERC

El sociòleg els recomana que no els hi passi "com l'última vegada"

El sociòleg Salvador Cardús, que ha tingut "l'honor" de prendre la paraula a l'Assemblea de Reagrupament, ha fet una velada al·lusió a Esquerra en el seu parlament en assegurar que "a tots els actes de Reagrupament el primer que pregunten és per què de Reagrupament ens en podem fiar i no ens trobarem perduts com l'última vegada" en referència a les darreres eleccions. Cardús, degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia, se'l considerava molt proper a Esquerra, però de mica en mica ha esdevingut crític. "Catalunya es malfia de la política -ha afegit- per això espero que sigueu capaçós de vèncer aquesta desconfiança".

El conegut sociòleg també ha donat altres consells com "l'independentisme tranquil", que ja va propugnar el periodista Ramon Barnils als anys 90. En la seva opinió, "en aquests moments ens exigeixen un independentisme generós". "Un independnetisme sense ressentiments, sense retrets, que reconegui el camí que han fet els altres".

Cardús ha insistit també que "el gran desafiament que té Reagrupament és convèncier als catalans que serà Reagrupament qui ens sabrà acostar el nostre país a la independència". "La solució per als nostres problemes és la independència, ho sap tothom, ho sap el senyor Montilla", afirmació que ha estat rebuda amb aplaudiments.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Laia, Palamós, 08/01/2011 - 18:50

ERC ha decepcionat. I per això no l' hem votat.
No hi ha més sol.lució que la unió de totes les forces, una especie d' Assemblea de Catalunya per avançar ràpidament cap a la independència.
Però... aprendran la lliço?

#4 Jaume, Vic, 04/10/2009 - 17:26

Aquests Regruapts acabaran com el Pi, desfets i absorvits pels partits tradicionals.
Amb els actuals liders que teniu no anireu enlloc, son una colla de spmiatruites. La independència necessita unió i no partits petits que es poden dominar facilment

#3 manel, Sant Cugat, 04/10/2009 - 06:25

Cony... vaja titular... ni ell ni ningú que tingui dos dits de seny. ERC està acabada. Traïr la Patria té el seu càstig... o l'ha de tenir... mai més ERC!!!
Passe-ho!!!

#2 marina, barna, 03/10/2009 - 21:49

jo també crec que la solució és la independència, el que m'estranya és que un sociòleg no compti amb la força social que es necessita per aconseguir-la.
I no em refio d'ERC, però tampoc dels discursos que no toquen de peus a terra.

#1 Manel Ferran, BCN, 03/10/2009 - 18:03

Doncs, ja li ha costat prou d'adonar-se de l'estafa d'ERc(aganera)....¡ Tots ho veiem menys ell, que fins fa ben poc encara els defensava....¡¡¡¡ Benvingut al club dels que hi veuen clar...¡