Publicitat
Política · 19 de Novembre de 2008. 11:25h.

Salvador Sostres insta Mas a actuar contra Duran

"Ha decidit abandonar tot escrúpol passant per sobre de qualsevol interès de Catalunya"

Salvador Sostres insta Mas a actuar contra Duran

Mas i Duran, en una imatge d'arxiu

L'escriptor Salvador Sostres ha denunciat en la seva columna de l'Avui que "Duran, veient-se abocat al final de la seva carrera política, ha decidit abandonar tot escrúpol, i fins i tot apropar-se als socialistes per satisfer l'ambició de ser ministre, passant materialment per sobre de qualsevol interès de Catalunya".

El columnista considera que "probablement tenen, Duran i Montilla, superficials discrepàncies ideològiques, però en la bàsica condició humana són iguals. Tots dos accepten administrar un poder que està molt per sobre del que la gent els ha votat. L'un és president sense haver guanyat les eleccions, i l'altre, que té un suport popular residual, i que cada vegada que Convergència el presenta de candidat treu el pitjor resultat que Convergència havia tret mai, té unes gosadies que no guarden cap proporció amb el seu escàs suport electoral".

"Per fer el que Montilla i Duran fan, cal ser d'una manera especial. L'Artur Mas hauria de pensar-hi. Hi ha continuïtats suïcides i trencadisses preventives. La moderació i la centralitat no sempre consisteixen a no moure's, perquè de vegades cal compensar, i a tota vela, corrents de fons que t'acaben duent cap al rocam. També la independència semblava utòpica fa uns anys, i el que ara sembla utòpic és poder sobreviure gaire més temps al que Espanya ens roba", conclou l'escriptor.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Martín Martínez Mart, Barcelona, 19/11/2008 - 20:49

Quin panorama!.. El panorama que pinta el Senyor Sostres!. Quina Catalunya, la Catalunya del Senyor Sostres!. El panorama que pinta inhibeix i divideix. La seva catalunya , no ens interessa, perquè ens provoca perplexitat!. Ens interessa la real!.

#11 Meliq Salau, Reus, 19/11/2008 - 15:15

Mas tampoc actuarà ara. No ho ha fet mai.
A Mas ja li van bé els paperots del Duran. Li donen centralitat sense fer res.
És clar que per no fer res el carro convergent va pel camí del pedregar, però això a en Mas tant li fa. Només vol seguir de One

#10 Joan T., Barcelona, 19/11/2008 - 14:14

Sara, perdona, però el que tu dius és aplicable a QUALSEVOL polític de QUALSEVOL partit. O et penses que encara en queden que ho fan per altruïsme?

#9 Sara, Barcelona, 19/11/2008 - 13:38

Hi han polítics que se'ls hi veu el llautó des de fa molt de temps. IDEOLOGIES?: CAP.
AMBICIONS?: TOTES. Valguin el que valguin.

#8 Agustí, Barcelona, 19/11/2008 - 13:34

Per una vegada i sense que serveixi de precedent, estic totalment d'acord amb en Sostres. En Mas ha de despenjar de la motxil-la a en Duran, sempre es mou amb les insidies. Cal recordar els mal de caps que va provocar quant hi havia en Miquel Roca a CDC