Publicitat
Política · 8 de Setembre de 2009. 12:31h.

Salvador Sostres tracta Pujol de covard

L'escriptor culpa l'expresident català de la situació de l'Avui

Salvador Sostres tracta Pujol de covard

Jordi Pujol, en una imatge d'arxiu

L'escriptor i columnista Salvador Sostres ha acusat l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, de perjudicar l'Avui, quan era el cap de l'Executiu català, en benefici de La Vanguardia o El Periódico, a més de considerar "cínic i menyspreable que amenaci amb donar-se de baixa" del diari.

"Si el malestar li hagués vingut per una informació publicada en qualsevol altre diari, hagués callat com ha fet sempre fa. I això és de covards", afirma Sostres en el seu bloc.

En aquest sentit denuncia que "Pujol va mirar sempre de 'xulejar' l’Avui, però també concedí subvencions molt més sucoses a diaris com La Vanguardia i El Periódico" i considera "una indecència personal i política atrevir-se només amb el més feble".

"Pujol pensà sempre més en ell i en la seva estratègia personal i electoral que no en crear un gran diari en català", lamenta. "Amb els diners que El Periódico i La Vanguardia obtingueren dels diferents governs Pujol, avui l’Avui seria la referència periodística de Catalunya", expressa.

"De fet, ja fa molts anys que Pujol va donar-se de baixa de l’Avui. Cada vegada que filtrava les exclusives a La Vanguardia o a El Periódico en lloc de confiar en l’Avui, cada vegada que concedia les entrevistes importants als 2 altres diaris i per l’Avui quedaven només les escorrialles", critica.

Sostres conclou que "el paper que aquest home va jugar amb l’Avui no va estar a l’alçada de les circumstàncies".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Olga Sants, Badalona, 09/09/2009 - 01:01

Després de les seves últies declaracions del Constitucional no crec que ningú li pugui dir covard al Pujol, perquè ha dit el que ningú s'havia atrevit a dir d'aqust alt tribunal polític.

#15 PEp Badia, Barcelona, 09/09/2009 - 00:21

MOlt bé Salvador, com sempre dius el que molts no s'atreveixen a dir. Però no comencem una guerra amb el Pujol, que ha tingut molts altrse encerts.

#14 Francesc, Barcelona, 08/09/2009 - 21:40

Per a subvencions, la Vanguardia i el Periódico. En massa i llançant la casa per la finestra.

#13 Pep, Badalona, 08/09/2009 - 21:21

Haig d'estar d'acord amb Sostres aquest cop.

Aquest tal Pujol és un gran actor ... però és tan fals com la resta de polítics que hem de suportar.

#12 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 08/09/2009 - 21:19

Salvador Sostres hauria d'aprendre a dir el que pensa amb més respecte per les persones. Cansa.