Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2015. 17:13h.

Samarretes falsificades de la Via Lliure

Se’n venen a botigues regentades per xinesos a un preu inferior

Samarretes falsificades de la Via Lliure

Una imatge d'una samarreta falsificada de la Via Lliure

L’ANC ha donat a conèixer aquest divendres algunes de les xifres de la Meridiana com ara que han venut 180.000 samarretes, algunes de les quals es venen a 8 euros per nens, o per adults que van en un lot al preu de 15€. També han reconegut que se’n venen de falsificades en botigues regentades per xinesos, tal com ha comprovat e-notícies.

A la botiga de xinesos, que hi ha a prop del mercat del Clot en venen a un preu de 9,50 euros, tal com ha comprovat un redactor d'e-notícies. Les samarretes es poden veure a fora de la botiga i aquest migdia encara en quedaven mitja dotzena de visibles. A la botiga també hi venen estelades i gorres sobiranistes.

El president de l’Assemblea, Jordi Sánchez, preguntat pel fet ha manifestat que “en principi ningú té autorització per vendre a les botigues, només hi ha unes concretes com cooperatives dedicades al món del llibre o educació, llibreries, o mitjans de comunicació. Al les botigues a les quals feu referència no hi són (xinesos)”, ha assenyalat.

“Ens hem trobat amb botigues amb samarretes falsificades, ja ho hem denuncia on pertoca, per una banda ens preocupa, però de l’altra banda ens dóna una mesura de la dimensió de l’èxit i de l’impacte que tenim. No hi ha cap conveni amb aquest tipus de botiges”, ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#25 Ara si que és de debó!, Canfanga, 07/09/2015 - 17:02

Que els xinesos estiguin ja falsificant les samarretes de la via lliure i estelades vol dir que la independència ja és imparable! aquesta gent tenen més olfacte i imparcialitat en els negocis que ningú!

#24 Pere Pau \\*//, Can Pixa a Can Vies, a cagar a la via, 06/09/2015 - 22:15

Quan siguen independents una d les primeres coses que s'ha de disoldre es l'ANC ( de ran) q es veu q tenen l'exclusiva de les samarretes dels catalans! com diria l ministre del pepé "manda güebos"

#23 Pere Pau \\*//, Can Pixa a la Vies, 06/09/2015 - 22:12

Si els xinesos les venen més barates és q no sou prou competitius, no donem la culpa als altres! potser no ho heu fet prou b, o potser algun espavilat es volia fer la barba d'or a costa dels babaus indepes.

#22 Carlos Gomez, Bcn, 05/09/2015 - 14:38

Ja ho ha dit el virrei.
S´acolliran a la lesgislacio europea o a la espanyola i si cal a la catalana, la que mes els convingui.
El jutge Vidal, entre constitucio i constitucio, ho esta embastint tot.
Quin goig i quina tranquilitat.

#21 D'Artañan el gañan, Granollers, 05/09/2015 - 08:10

todas horas, "la vostra" aunque se pague con impuestos de todos, al final uno ya duda donde estamos en el trayecto a Itaca. La lucidez esdeve cuando nos meten un e"taca"zo que fa tocar de peus a terra rápidamente.