Publicitat
Política · 2 de Desembre de 2020. 10:29h.

Sàmper deixa en suspens el Nadal

El conseller d’Interior posa en dubte el canvi de tram malgrat que Vergés el dóna per fet

Sàmper deixa en suspens el Nadal

L’avenç en la desescalada perilla per l'increment en la velocitat de propagació del coronavirus, segons ha afirmat el conseller d'Interior, Miquel Sàmper. "S'està invertint l'ordre de la corba i això no és gens menor", ha destacat, quan falten 23 dies per a la nit de Nadal.

Davant les dades d'aquest dimarts, el conseller d'Interior ha considerat que "es comencen a veure els efectes de la reobertura, per exemple, de la restauració" i ha alertat que “això comença a tirar cap amunt. Ho hem vist avui mateix. Demà veurem si aquesta tendència a l'alça segueix progressant cap amunt i, per tant, alerta, perquè el canvi de tram està supeditat al fet que l'Rt estigui per sota de 0,9. I ja estem a 0,84. I el canvi de tram hauria de ser dilluns que ve”.

Sàmper, en referència al pont, ha dit que “no podem prohibir a la gent que se'n vagi, però sí que diem que seria molt millor que la gent no marxés".

Per la seva banda, la consellera de Salut, Alba Vergés, ha dit que “tothom coneix que dilluns dia 7 hi podria haver aquest canvi de tram. Els indicadors així ho estan mostrant i, per tant, el canvi el faríem aquest dilluns”. "En principi, preveiem, amb els indicadors tal com estan, que no tindrem cap sorpresa i que podrem passar, però fem una crida a la prudència", ha refermat Vergés.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#5 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU .., ESTE NADA JODE A LOS RICOS HE , 02/12/2020 - 15:17

ESTE NADAL Nomes perjudicara molt A LAS FAMILIAS RICAS .Que son las que fan las grans festes se junten molts . Els Pobres ESTE NADAL NO TE CAP CANVI DEL 2019 , 2018 Al menys a casa nostra sempre lo hemos pasado solos MI ESPOSA YO y NUSTROS DOS HIJOS . Este NADAL Sufriran Gente que no estaba Acostunbrada a sufrir

#5.1 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU .., EL NADAL NO FA FELIZ AL MADRID, 02/12/2020 - 19:58

DICEN QUEL DINERO HACE LA FELICIDAD , ESTA NAVIDAD . EL DINERO NO ARA LA FELICIDAD De mucha GENTE RICA JE JE Tendran mucho dinero pero no lo podran gastar para estar todos juntos NI PODER HIR A LAS PISTES DE ESQUI . Ja que no podran salir de su pueblo o ciudad Comunidad ..SE SIENTE GENTE RICA a sufrir como los pobres aprendereis

#5.2 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU .., NO PUEDEN CONTROLAR A TODOS , 02/12/2020 - 20:29

DICEN REUNIONES NO MAS DE 10 PERSONAS EN NAVIDAD ,, ¿ Y SI SE REUNEN 20 PERSONAS EN UNA CASA ? Quien lo sabra nadie dira nada ¿ QUE LAS POLICIAS ENTRARAN EN TODAS LAS CASAS PARA VER SE CUMPLE LA LEY ? Yo creo ESTE NADAL Tindren Reunions de mes de 10 persones en casas de campo en masias en Casas de urbanisaciones ..

#4 David, FOLGUEROLES, 02/12/2020 - 14:16

A mi las navidades me da igual. Puedo celebrarla en agosto o en febrero, lo que me sabe mal que en Cataluña están gobernando esta gente.

#3 Flanagan, Tabarnia City, 02/12/2020 - 13:18

Estos son como el chiste de la orgia...organización organización! jajaja

#2 Jos, VNG (Ghost Republic), 02/12/2020 - 11:22

Jo ja fa temps que valoro que puc fer i que no dia a dia. Les previsions del govern, no és que no me las cregui, és que no se les creuen ni ells perquè no tenen ni punyetera idea.
El que podrem fer i el que no a Nadal o sabrem la mateixa setmana. I això ho tenim clar tots.

#1 Marcial, Santa Coloma, 02/12/2020 - 10:43

Voy a ser malo y daré un spoiler. La navidad os la van a joder.

#1.1 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU .., NADAL INVENTO DEL CORTE INGLES, 02/12/2020 - 20:36

MARCIAL Santa Coloma LA NAVIDAD SE LA BAN A JODER A LOS RICOS ,a los POBRES Ya nos la JODIERON HACE AÑOS .EL CORONAVIRUS No hace sufrir mas a los POBRES Ya que ya estan acostunbrados a sufrir .EL CORONAVIRUS ASE SUFRIR A LOS RICOS Estos no estaban acostunbrados a sufrir como les toca haora sufrir . A TODOS LES TOCA SUFRIR LEY DE VIDA .