Publicitat
Política · 21 de Febrer de 2021. 12:09h.

Sàmper es fa la víctima

"Em vaig quedar molt sol"

Sàmper es fa la víctima

El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha afirmat aquest diumenge que "em vaig sentir molt sol" degut a les "conductes no recriminatòries" sobre com s'estaven exercint els drets de manifestació en els darrers dies i ha lamentat que "va faltar contundència de tots" per condemnar la violència als carrers.

"Em vaig quedar molt sol. Hi ha hagut conductes no recriminatòries de com s'estaven exercint aquests drets -de manifestació, de llibertat d'expressió-" ha dit en una entrevista a Rac1, on ha exposat que "va faltar contundència de tots" per demanar calma al carrer. Sàmper ha recalcat que va trobar a faltar contundència "de totes les forces polítiques, de totes les forces socials. Parlo de tothom" ha dit. "Jo mateix, quan veia aquell pillatge al passeig de Gràcia sentia impotència" ha assegurat en l'entrevista.

"Jo no seré qui posi elements que dificultin qualsevol negociació. Sí que haig de dir que la societat en general, i no vull particularitzar en ningú, ha de condemnar aquests actes" ha assenyalat el conseller. Sàmper també ha apuntat que "la solitud del departament d'Interior és històrica".

Malgrat els actes violents dels darrers dies amb motiu de l'empresonament del raper Pablo Hasel, el conseller ha manifestat estar disposat a repetir com a conseller d'Interior. "Tinc un projecte. Si es compta amb mi, encertadíssim de poder servir el meu país i el meu partit" ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#17 Ojotuerto, Calafell.TAB, 22/02/2021 - 09:45

Me imagino a Trapero en Madrid pensando, con lo que hemos trapicheao y me !!dejan suelto como si nada !!, En fin, los de Barcelona me dejan tirao y los de Madrid me ponen en la calle, pues vuelvo y a pasar de todos. Y que Madí y los Puyol pongan a uno tras otro. Lo decía Trallero ,"El más listo". No lo veo pisando un"Jardí'.

#16 Maresmenc, Maraesme, 22/02/2021 - 07:34

Alguns em passa't per aquesta sensació de soledat que tens ara... Pensa amb el que cobrarás a final de mes, sense treballar gaire, i set passarà
Quina pica vergonya que teniu, esteu deixant Catalunya a l'alçada del betún

#15 Marcial, Santa Coloma, 21/02/2021 - 17:36

Debe continuar, dice que tiene un proyecto, Un proyecto, qué nervios ...

#14 joan, manresa, 21/02/2021 - 17:35

" Coll-Min.." Tencant ya la seva paradeta...--¡¡¡Viva las Fastas de la Llum...!!..---- No ens faci are una vall de llàgrimes de la seva situació..,u te molt fàcil..,si no sent acompanyat..,si no te suports politices i nomes está per fer bulto....,Plegui !!!,será honrat en si mateix...,cosa avui en dia olvidada en els polítics...,R.I.P.,CA

#13 Benet S., Barcelona, 21/02/2021 - 15:13

Cal ser molt cinic per dir lo que ha expresat aquest arrogant i vanitós personatge. Si tingués una mica de dignitat després de fer el discurset de victimisme agafaria els bartols i dimitiria. Tots son una colla de pocavergonyes que a través de vendre mentides i enganys a la pobre gent que els vota, només busquen la cadira i posar mà a la caixa.