Publicitat
Política · 27 de Desembre de 2020. 20:49h.

Sàmper prepara el terreny

El conseller d'Interior veu "lògic" el toc de queda abans de mitjanit per per Cap d'Any

Sàmper prepara el terreny

Miquel Sàmper (Foto: Rac1)

El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha manifestat que seria "lògic" que per Cap d'Any s'hagués d'avançar el confinament nocturn abans de les 12 de la nit per a evitar la proliferació de contagis.

Sàmper, en una entrevista a Rac1 aquest diumenge, ha afirmat que "és lògic que per Cap d'Any el toc de queda sigui abans de les 12 de la nit" i s'ha mostrat partidari de l'enduriment de les restriccions.

Miquel Sàmper també ha augurat que les mesures sobre mobilitat s'hauran de retocar pel repunt dels indicadors. "D'acord amb la Rt, estem en una línia que és d'anar enrere i ens hem de plantejar què fer" ha dit.

L'índex de contagi per coronavirus a Catalunya se situa avui en 1,17, mentre que el dia de Nadal era d'1,20 i per Sant Esteve d'1,16.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Sergi Sergio, Barcelona, 28/12/2020 - 13:49

En Catalunya en fin de año sera a las 22 horas por orden de la Degeneralitat y punto, aqui som diferents, som unics, som els millors.

#1 gandalfo, Barcelona, 28/12/2020 - 09:34

Que el toque de queda no debería de haberse modificado ni en Nochebuena ni en Fin de Año los sabemos todos menos los políticos que decidieron relajar las normas con fines más electoralistas que epidemiológicos.