Publicitat
Política · 28 de Juny de 2018. 13:35h.

Sánchez accepta el trasllat dels presos l'endemà de la polèmica als EUA

Llarena no veu "cap motiu processal" per impedir-ho

Sánchez accepta el trasllat dels presos l'endemà de la polèmica als EUA

El Ministeri de l'Interior ha confirmat a TV3 que ha iniciat els tràmits per al trasllat dels polítics presos a Catalunya un cop el jutge Llarena els ha comunicat que no té pendents més diligències. Fonts del Ministeri de l'Interior asseguren que, un cop el jutge Llarena ha dictat l'ordre de processament i ha confirmat que no té pendent cap més diligència del cas, ja s'ha iniciat "el protocol fixat" per al reallotjament en presons catalanes dels líders i polítics independentistes.

Des de fa dies, Institucions Penitenciàries de la Generalitat ja ha fet arribar a Institucions Penitenciàries de l'Estat que a Catalunya està tot preparat perquè el trasllat es pugui fer amb la màxima rapidesa. Segons fonts del Ministeri de l'Interior, els tràmits per fer efectiu el trasllat poden quedar enllestits en poc més d'una setmana. El jutge Pablo Llarena ha dictat una providència on assegura que no hi ha "cap motiu processal" que impedeixi el trasllat dels presos.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Flor , Tabarnia , 28/06/2018 - 17:52

Como les den el tercer grado, que no tardarán, y se les fugue alguno, nos vamos a reir

#2 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 28/06/2018 - 16:41

Otro golpe al victimismo. Si el gobierno central sigue haciendo concesiones ¿de qué van a poder quejarse? Sin lazo amarillo no tienen programa, sin rabia ni victimismo no tienen nada. El rey no es lo suficientemente malo ni Sánchez lo bastante facha. Y los catalanes no secesionistas ya están bastante hartos.
#StopTorracism

#1 Manolito CHAN, Futura C.A. de Barcelona. Tractoria nos roba., 28/06/2018 - 16:22

Estoy deseando ver como el govern mantiene en la cárcel a sus "presos políticos".

#1.1 Niji, somewhere, 28/06/2018 - 17:39

son capaces de montarse un prison break digno de películas de hollywood, usando como excusa que es lo que el pueblo de cataluña supuestamente quiere

a mí que esto no va acabar bien si los CDR les viene una idea similar en la cabeza, son tan tontos que serían capaces de hacerlo