Publicitat
Política · 20 de Gener de 2020. 22:45h.

Sánchez accepta reunir-se amb Torra a Barcelona

En una data per confirmar la primera setmana de febrer

El president de Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dilluns en una entrevista a TVE que proposarà al president de la Generalitat, Quim Torra, mantenir una reunió a Barcelona la primera setmana de febrer. Sánchez ha emmarcat la trobada amb Torra en un “diàleg territorial” que mantindrà amb tots els presidents autonòmics.

“Cal tornar a la política una crisi i un conflicte que és polític, no podem amagar-nos darrere del Tribunal Suprem”, ha afirmat. Sánchez ha argumentat que ara accepta reunir-se amb el president de la Generalitat perquè “la situació a Catalunya està més calmada”, després de les manifestacions per la sentència del procés.

El president de l'Executiu central, d'altra banda, ha descartat abordar el dret a l'autodeterminació a la taula de diàleg amb la Generalitat. Preguntat sobre la consulta a la ciutadania pactada amb ERC, Sánchez ha dit que no serà sobre la independència, sinó que serà “per unir els catalans”.

“Un acord és una votació sobre un acord, no una votació sobre una divisió, sobre elements que ens puguin dividir o separar molt més”, ha indicat Sánchez.

Pedro Sánchez
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 Albert Escarré Puig, Barcelona, 21/01/2020 - 20:25

#9

Este sujeto, es capaz de pactar con el diablo, para permanecer en la Moncloa . Quiere reformar el Código penal, a ver si con eso los independentistas le apoyan para seguir disfrutando de NUESTRO Falcon. NADA DE EXTRAÑAR, si pactó con los separatistas catalanes, con Bildu, vamos con los etarras, para obtener la investidura. VERGONZOSO !!!!

#8 Victor, Barna, 21/01/2020 - 15:38

Ninguna credibilidad ni interés, pasará a la historia por lo que un político nunca debe de hacer: MENTIR

#7 Onofre de Dip, Barcelona , 21/01/2020 - 14:29

Trapero está a un minuto de decir que él es más español que Manolete.

#6 Coque, El Centro de Tabarnia, 21/01/2020 - 09:08

Delito de "asociación de malechores" de libro

#4 Capit@n España, The broquil is over, 21/01/2020 - 07:23

Este país es un despropósito....Los gobernantes se reúnen con la mafia.