Publicitat
Política · 25 de Juliol de 2019. 14:04h.

Sánchez agraeix el suport d'ERC "a canvi de res"

El president culpa Pablo Iglesias de la falta d'acord

Sánchez agraeix el suport d'ERC "a canvi de res"

El candidat a la presidència del Govern, Pedro Sánchez, durant el seu discurs al Congrés, ha agraït el suport d'ERC "a canvi de res" i s'ha mostrat molt crític tant amb Podem com amb el seu líder Pablo Iglesias, a qui ha acusat de voler estar a l'Executiu "per controlar-nos". Pedro Sánchez no podrà ser president després de rebre 124 vots a favor, 155 en contra i 67 abstencions.

"Voldria reconèixer la voluntat manifesta per part d'ERC de facilitar la investidura a la presidència del govern a canvi de res", ha manifestat Sánchez, paraules que han provocat el run-run del Congrés. "Entre la presidència del govern i les meves conviccions, trio les meves conviccions", ha remarcat el líder del PSOE.

Sánchez ha argumentat que "vull un govern coherent i cohesionat. No dos governs en un sol govern". "Aspiro a presidir el govern, però no a qualsevol preu, ni qualsevol govern", ha repetit, a més de considerar que "no es pot posar la hisenda pública en mans d'algú que mai ha gestionat un pressupost".

En aquest sentit, ha reconegut que "el problema han estat els ministeris" i ha revelat que "hem ofert ministeris a Unides Podem i totes les nostres propostes han estat rebutjades".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 joan, manresa, 25/07/2019 - 17:34

tinu.)que o cambiem la llei electoral o anirem al caos.....,sa de votar en eleccions a duges voltes...,i en segona, als dos primers elegits ....,clar que axó significa treure el "pa" als mindunguis minoritaris....,o clarifiquem...,o anem al desastre.Axó ya es insuportable.Tant serveix per l'estat com per las Comunitats .Es hora ya de dir prou.

#6 joan, manresa, 25/07/2019 - 17:29

El Casal obrint la seva tertúlia des de Moro-L'andina..---O som cecs...,o som bornis....,tots estem veient l'operació dels podemitas....," O are o mai..."Volen fer l'abraçada de os ,al necessitat del Sr.Sanchez...,amb tota la seva cruesa i amb tot el morru que tenen....,Espanya te un greu problema ,i de retruc CAT,també...,naltros ,opinem (con

#5 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 25/07/2019 - 17:00

A cambio de nada que se sepa, porque bajo la mesa les debe haber vendido hasta a su madre

#4 Hilario, Barcelona, 25/07/2019 - 15:37

A cambio de nada dice el mentiroso este. Ya veras ya cuando te pasen la factura...

#3 Neferu, Barcelona, 25/07/2019 - 15:27

Jajajaja ¿A cambio de nada, Sanchez? Por favor, baje ya del guindo que, ya no tiene edad para seguir en él.¡¡jesúspordios!!