Publicitat
Política · 3 de Juliol de 2022. 15:00h.

Sánchez anuncia la mesa de diàleg pel juliol

Ha d'acontentar ERC pels Pressupostos de l’any vinent

Sánchez anuncia la mesa de diàleg pel juliol

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, aposta per convocar la taula de diàleg amb el govern català durant el mes de juliol i demana a Junts que en participi. “Tenim la intenció de reunir la taula de diàleg. Ens agradaria que fos el mes de juliol, i, per descomptat, ens agradaria comptar amb la presència de Junts per Catalunya”, ha dit, en una entrevista a El País.

"Un dels grans actius d?aquest govern de coalició progressista és que es pot garantir la cohesió i la convivència a Catalunya i al conjunt de l?Estat amb el diàleg i amb l?agenda del retrobament", ha afegit.

També ha defensat el seu acord amb ERC, partit clau per poder tirar endavant els pressupostos de l'Estat. "Estem parlant d´aliances parlamentàries per aprovar propostes que són beneficioses per a la majoria social d´aquest país, que és la classe mitjana", ha dit.

“La principal responsabilitat que té un govern és articular majories parlamentàries i tirar endavant el full de ruta legislatiu. Avui, a Catalunya, no tenim la situació que teníem el 2017 i el 2018 i això té a veure amb el Govern”, ha reivindicat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Ja podem estar tranquils, Gallinertown, 04/07/2022 - 09:45

Ja veus, ara podem esbombar de nou el pretext de "la Mesa" amb estovalles per anar fent.

#3 EduardR, BCN, 04/07/2022 - 09:20

Unos cientos de votos menos para el PSOE... seguir así...

#2 Victor, Barna, 03/07/2022 - 16:15

SANCHEZ ESTÁ SIENDO CHANTAJEADO POR MARRUECOS, SANCHEZ DIMISION

#1 Marc de Vich, Vich, 03/07/2022 - 16:09

Si Rusia, cierra el grifo a Alemania, como parece que va a ser, antes del otoño, este no llega. La economía no va a crecer, las enemistades que se ha creado con Argelia, que ha descubierto otro gran yacimiento de gas, nos van a hacer pasar el invierno más caro desde la por guerra civil española, y tanto el uno como el otro, ni se enteran

#1.1 Hermanos Tonetti, Barsalona, 03/07/2022 - 19:13

y encima se lo va a gastar en armas..