Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2012. 15:30h.

Sánchez-Camacho: "cap institució europea no ha escoltat Mas"

La líder del PPC titlla de "pur turisme institucional" el viatge a Brussel·les

Sánchez-Camacho: "cap institució europea no ha escoltat Mas"

Sánchez-Camacho

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat que el president de la Generalitat, Artur Mas, "ha fet un viatge de pur turisme institucional a Brussel·les, perquè cap institució europea no l’ha escoltat”. “Mentre la Unió Europea -ha dit- reclama governs seriosos que ens treguin de la crisi, Mas s’ha convertit en un líder messiànic cada vegada més allunyat de la realitat”.

En aquest sentit, la líder dels populars catalans ha apuntat que “Mas s’ha convertit en el millor aliat d’aquells que van contra l’euro i contra Europa i només pot trobar la mala companyia dels euroescèptics, aquells que volen una Europa inviable amb 70 estats o d’aquells que en volen sortir”.

També l'ha criticat per estar "obsessionat només amb fer el referèndum independentista i diu que si no el pot fer convocarà noves eleccions. No és el president que mereixen els catalans”. “CiU pretén tenir Catalunya permanentment en eleccions, generant inestabilitat i paràlisi, el pitjor context per a la recuperació econòmica i la creació d’ocupació”, ha afegit.

Per això ha exposat que “davant una CiU netament independentista i un PSC descol·locat que no sap el que defensa, el PPC és l’únic partit amb caràcter nacional que pot construir una alternativa de govern fort que planti cara a CiU i que eviti una majoria absoluta separatista”.

Finalment, la presidenta del PPC ha afirma que “hem de fer un canvi de prioritats en el Govern i hem d’organitzar una nova majoria al voltant d’un projecte d’enteniment, de convivència  i de lleialtat mútua de Catalunya i la resta d’Espanya”

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#15 angel, CARDEDEU IS NOT ecsPAIN., 09/11/2012 - 21:27

Sra. Satxes Camatxo, prou, prou, prou de dir mentides perque ja es la enèsima vegada. EMBUSTERA PATUFERA.

#14 antoni51, badalona, 09/11/2012 - 19:23

"sra" morritos:
no soc votant de CIU, pero si li puc dir que el sr mas es molt mes europeista que voste, o es que no recorda que el seu primer ideoleg (FF) era el rei de i'autarquia?

#13 BEJOTA, BCN, 09/11/2012 - 19:16

SR. MAS:CATALUNYA VA PERDRE PART DEL SEU TERRITORI CAT.. NORD) I ENCARA PERDERÁ MÉS COM LA VAL D'ARAN.PERÓ RES DE RES A GUANYAR.

#13.1 angel, cardedeu is not ECSpain., 09/11/2012 - 21:31

Bejota, nosaltres els catalans som mès tolerants i no possem pegues per dir NO a la Vall d´Aran, vosaltres els ECspañols sou mès dictadors per no aceptar la independència per Catalunya. Ah! que no sòc del CyU-PyR.

#12 amarilis, bcn, 09/11/2012 - 06:36

Felicidades al PP y a Alicia: serán la segunda fuerza, por que el PSC se desmorona. Pero con vuestra ofensiva ultranacionalista española, se dice que perdéis votos! Esto saldrá en los libros de historia, peor imposible, ni así seréis capaces de avanzar. No se os quiere, no está suficientemente demos

#11 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU, 09/11/2012 - 01:31

SRA Camacho jo li recordo que CAP President Espanyol ha escoltat mai a Catalunya CAP Tots han fet al mateix perjudicar Catalunya de aqui que estigui tan malament Per que cap Govern Espanyol ha fet res de bo per nosaltres he NI de DRETES ni de Esquerres