Publicitat
Política · 30 de Setembre de 2012. 14:00h.

Sánchez-Camacho posa 'la Roja' com a exemple

Reivindica que és "el resultat de treball conjunt" de "catalans, asturians, madrilenys, andalusos, manxecs"

Sánchez-Camacho posa 'la Roja' com a exemple

Sánchez-Camacho, amb Reyes, amb els títols de 'la Roja'

La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat que "l'important ara és treballar units per superar la crisi econòmica". Durant una visita -juntament amb l'alcalde, Manuel Reyes- a l'exposició de la Copa del Món i de les dues Eurocopes guanyades per la Selecció Espanyola de Futbol, a la qual ha posat com exemple de treball en equip.

En aquest sentit, ha explicat que "la selecció espanyola ha fet història i és el resultat de treball conjunt: catalans, asturians, madrilenys, andalusos, manxecs... treballant junts per un objectiu comú amb tota l'entrega".

Per a la presidenta del PPC, "cal traslladar aquest esperit a la nostra societat i a la política". "Els que ens volen separar, el de CiU, no volen que treballem units, volen la separació d'Espanya, que comportarà més crisi, més atur i perjudicarà la recuperació econòmica", ha constatat. En aquesta línia, ha assenyalat que "el PPC vol agrupar tots els catalans que se senten catalans i espanyols" i s'ha dirigit a "tots aquells catalans que en el passat han votat a d'altres formacions, perquè ens hi juguem molt i és el moment de canviar".

D'altra banda, i preguntada pel procés d'elecció del candidat del PSC, Sánchez-Camacho ha afirmat que "el PSC té greus problemes, perquè no tenen un candidat definit. Però el més preocupant no és això, sinó que no tenen un projecte clar de Catalunya dins d'Espanya".

Finalment, la presidenta del PPC s'ha referit als Pressupostos Generals de l'Estat presentats ahir i ha considerat que "estem en uns moments extraordinàriament difícils en l'economia catalana i espanyola i, de la mateixa manera que ho ha hagut de fer el president de la Generalitat reduint pressupostos, Mariano Rajoy ha de complir amb els objectius marcats per Europa i sortir de la crisi". Tanmateix, Sánchez-Camacho ha assegurat que "el PPC seguirà treballant per aconseguir que les inversions a Catalunya continuïn sent una prioritat per al Govern d'Espanya".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#15 Carrasclet, Girona, 01/10/2012 - 19:17

Ai Alicieta, tu ves posant la "Roja" com a exemple que aviat hauràs d'anomenar-la la "Coja"

#14 demianenko, Tarragona, 01/10/2012 - 12:08

Potser alguns catalans juguen amb la roja perque si s'hi neguen, no poden jugar a la lliga.

#13 33, Catalunya, 01/10/2012 - 08:03

Escolta Sanchez, vareu vendre al pais la Roja com a solucionadora de problemes quan estaveu retallant i robant al poble al mateix dia, i vareu fer que Rajoy viatgés a corre ciuta a veura la Roja gastant una mil·lionada en el viatge i en pernil. No em vinguis amb cuentos!!!!

#12 Untermensch, Badalona, 30/09/2012 - 19:52

Y podriamos poner muchos más ejemplos... pero nos hemos cagao.

#12.1 Gabriel, Barcelona, 30/09/2012 - 22:28

òstia!, nano realment fas un honor al nickname que et descriu perfectament

#11 Reme, Castelldefels, 30/09/2012 - 18:50

Los catalanes trabajan y los españoles se llevan las medallas. Buen negocio. Y gran ejemplo.

#11.1 Untermensch, Badalona, 30/09/2012 - 20:26

Los catalanes... con otros que no son catalanes... Y las medallas se las llevan los españoles, entre los cuales se cuentan los catalanes. Qué manera de tergiversar las cosas, Reme.