Publicitat
Política · 23 de Novembre de 2012. 10:23h.

Sánchez-Camacho proposa suspendre l'autonomia catalana

Diu que el Govern espanyol haurà d'aplicar l'article 155 de la Constitució si Mas tira endavant el "referèndum il·legal"

La presidenta i candidata del PPC a la presidència de la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat que si Artur Mas tira endavant el referèndum d'autodeterminació s'hauria d'aplicat l'article 155 de la Constitució que preveu la suspensió de l'autonomia de Catalunya.

En una entrevista a El gato al agua d'Intereconomía, la líder dels populars, preguntada per si s'ha d'aplicar l'article 155, ha expressat que "si el senyor Mas no rectifica, no deixa de desafiar el govern i vol portar Catalunya a aprovar una llei de consultes i un referèndum il·legal per descomptat que s'haurà d'aplicar".

En aquest sentit, ha apuntat que "si després del desafiament i la deslleialtat que ha tingut amb la resta Espanya i el Govern d'Espanya pretenent trencar i separar-nos, vol aprovar el dret a decidir, aquest referèndum il·legal, el Govern d'Espanya farà complir la llei".

Finalment, ha manifestat que "garantirem que Espanya és una Espanya plural en què ningú no pot actuar de manera il·legal i en què ningú no pot actuar pretenent separar i esqueixar-nos del que és propi, es prendran les mesures que siguin necessàries".

Sánchez-Camacho, en un moment de l'entrevista
Publicitat
Publicitat

80 Comentaris

Publicitat
#49 contribuyente, Santo Domingo, 24/11/2012 - 12:33

Mire lo que ha hecho Tejero es lo que tenían que haber hecho de oficio los jueces, ante las declaraciones secesionistas y esos ayuntamientos que se declaran "independientes" aplicar la Ley, pues son declaraciones penadas por nuestro CP, ¿lo sabe?

#46 barretinaire, bcn, 23/11/2012 - 18:51

És obvi que l'Alicia i tots els espanyols com ella estan a favor que els marits amenacin la dona amb represàlies si aquesta s'entesta a demanar el divorci. Amb aquest discurs, els espanyols com l'Alicia no poden passejar-se com si fossin persones demòcrates i tolerants.

#45 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 23/11/2012 - 18:07

Si això passa, serà una bona notícia pels indepes, perquè al següent 11 de setembre enlloc de 1,5 milions en seran 4. D'aquesta manera serà imparable.Però mira que s'ha de ser ximple! A veure si apreneu dels anglesos!

#45.1 Cigronet, SFG, 24/11/2012 - 11:50

Què voleu que aprenguin aquesta gentussa. Per aprendre primer s'ha de tenir cervell, i aquesta gentussa, d'això no en tenen, només tenen una massa amorfa, semblant a la que es fa per rebossar, amb la diferència que la seva ja està podrida.

#44 canela, Torredembarra, 23/11/2012 - 18:07

Encara sortiriem guanyant una cosa: No hauriem de suportar comissaris polítics com ella.

#43 Miquel, Badalona, 23/11/2012 - 17:07

Alicia al país de les cavernes !!!!! Fotem el camp cagant hosties !!!!!!