Publicitat
Política · 23 de Juny de 2022. 09:28h.

Sánchez congela la mesa de diàleg després de la patacada andalusa

La següent reunió havia de ser "a principis d'any"

Sánchez congela la mesa de diàleg després de la patacada andalusa

El compromís del Govern espanyol de celebrar una reunió entre Pedro Sánchez i Pere Aragonés -una foto al cap i a la fi- abans de l'estiu per reprendre les relacions després de la crisi del Catalangate suposa, de fet, l'ajornament una vegada més de la mesa de diàleg.

La reunió següent havia de ser “a principis” d'aquest any, segons va admetre la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, el 4 de gener a la primera roda de premsa després de les vacances nadalenques.

El 15 de febrer, en una altra roda de premsa després de la reunió del Govern, encara insistia que era possible reunir-se a principis d'any malgrat el temps transcorregut.

Pedro Sánchez no va atendre la sol·licitud ni amb el Catalangate perquè, amb les males perspectives a les eleccions andaluses, no era qüestió de donar arguments als seus rivals electorals.

I, després de la patacada electoral a Andalusia, també consideren contraproduent a La Moncloa una reunió de l'esmentada mesa. De fet, va enviar el ministre de la presidència, Félix Bolaños, a reunir-se amb la seva homòloga de Presidència a la Generalitat, Laura Vilagra.

El ministre ha insistit en el diàleg i la reunió cordial però a les fotos ell apareix somrient i Vilagrà amb aspecte seriós. A més, la Generalitat només ha aconseguit una reunió amb Pedro Sánchez, però no la convocatòria formal de la “mesa de diàleg”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Donde està la bolita?, Chez Titole, 24/06/2022 - 11:47

Sembla mentida que a aquestes altures encara hi hagi babaus que s'empassin aquesta mena d'ensarronades: El procès la més grossa, la taula de diàleg la segona, tot plegat pretextos per anar fent. Mai haguès pogut imaginar que a Catalunya hi haguès tants carallots , mare de Deu Senyor!

#6 Flanagan , Tabarnia City, 23/06/2022 - 16:44

Métele nitrógeno líquido que ese congela bien, jojojo.

#5 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 23/06/2022 - 14:46

Mecachis, nos vamos a quedar sin algarabía mediática, sin cachondeíto y risas. Si no hay mesa tendremos que contentarnos con Sálvame, o viendo una de romanos con leones comiéndose a cristianos. Con sucedáneos a medio camino entre la vergüenza ajena y la curiosidad más morbosa.

#3 Marc de Vich, Vich, 23/06/2022 - 12:53

El reloj hace tiempo que empezó a contar, para él y para su peña, los vividores del cuento de las mil y una noche. No van ni a rechistar, viven tan bien a costa de él, que no quieren ni pararse a pensar que les pasará a ellos, el día después, ni despertar de sus sueños de una noche de verano. El 1-O ha servido para identificarlos y denunciarles

#2 Miquel, Cubelles, 23/06/2022 - 11:45

Sánchez trilero de medio pelo te han calado! Sigue así y vas a acabar dejando el psoe hecho unos zorros!