Publicitat
Política · 4 de Juny de 2021. 14:05h.

Sánchez i Aragonès es reuniran al juny

Els dos presidents han mantingut una conversa telefònica de 40 minuts

Sánchez i Aragonès es reuniran al juny

Els presidents del Govern espanyol i de la Generalitat, Pedro Sánchez i Pere Aragonès, han mantingut una conversa telefònica de prop de 40 minuts en la qual s'han emplaçat a tenir una primera reunió a la Moncloa al llarg del mes de juny.

Tant la Moncloa com Palau, en un comunicat conjunt, destaquen que la conversa ha estat "fluida i productiva" i tots dos fan referència al fet que el principal dels temes tractats ha estat la pandèmia. A més, han apostat per superar "els reptes comuns mitjançant el diàleg".

"Tots dos han coincidit en la necessitat de guanyar definitivament la batalla al coronavirus i aconseguir la reconstrucció econòmica, amb especial referència als fons Next Generation", destaca la nota.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 BEJOTA, bcn, 06/06/2021 - 22:05

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU (VER TORRA Y PUJOL CON SUS IDEAS)

#6 Venanci, Vilassar, 05/06/2021 - 11:32

El petitó de la banda va evolucionant cap als modals del seu avi quan era alcalde i rebia les autoritats a qui complentava amb cortesia. Ara el petitó amaga aquelles fotos on sortia amb pancartes i retols de "espanya ens roba" i altres consignes que li ordenaven els seus capos. Veurem lo que dura aquesta transformació perque noe es de fiar.

#5 BEJOTA, bcn, 05/06/2021 - 11:15

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU EN EL MEJOR DE LOS ESCENARIOS;EN EL PEOR , EL LINCHAMIENTO

#3 Tabarnés puro, Barcino, 04/06/2021 - 17:11

Pues hay que habilitar de urgencia una partida presupuestaria para alzas y trona.

#2 Masias , Mis posaderas , 04/06/2021 - 16:39

- Hola Don Pedrito
- Hola Don Pereee.
- ¿Pasó usted ya por casa?
- Por su casa yo pasé.
- ¿Vió usted a mi abuela?
- A su abuela yo la ví.
- Adiós Don Pedrito.
- Adiós Don Pereeee.