Publicitat
Política · 18 de Febrer de 2010. 11:48h.

Sánchez Llibre acusa El Periódico de repetir notícies

El diputat explica que "ja em vaig personar voluntàriament a la fiscalia per tal d'aclarir els fets"

Sánchez Llibre acusa El Periódico de repetir notícies

Notícia esmentada per Sánchez Llibre del 17 de desembre

El diputat de CiU al Congrés, Josep Sánchez Llibre, arran de la informació publicada per El Periódico, assenyala que “aquesta no és una noticia nova. Repeteix la que ja va publicar el mateix diari fa dos mesos, concretament el dia 17 de desembre. Llavors, en aquell moment, també em vaig assabentar de tot això a través de la premsa”

Josep Sánchez Llibre subratlla que “posteriorment a aquesta primera informació i a causa d’aquest desconeixement del que el mitjà de comunicació publicava, em vaig personar voluntàriament a la fiscalia del Tribunal Suprem per tal de conèixer exactament els fets i per contribuir al seu ple aclariment, sempre des de les més absoluta tranquil·litat i normalitat.”

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 sulfuro sulfuro, Barcelona, 18/02/2010 - 13:52

No hace al caso que la víctima de las filtraciones sea Unió o el PP. Es incrible que en una democracia el poder haga uso de la Fiscalía para desacreditar a sus adversarios.
Si Unió es culpable que lo pague pero no
ensuciándole con alevosía en la prensa

#1 Rafael Gimeno, barcelona, 18/02/2010 - 13:43

La veritat és que a vegades certs noticiaris es centren massa en criticar certs polìtics. blog d'economia internacional: www.ekonomicus.wordpress.com