Publicitat
Política · 31 d'Octubre de 2018. 11:48h.

Sánchez no descarta indults

Casado acusa TV3 de ser "el Nodo de Catalunya"

Sánchez no descarta indults

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha acusat el president espanyol, Pedro Sánchez, d'haver promès l'indult als polítics independentistes presos a canvi de continuar a la Moncloa. Sánchez ha evitat respondre de manera directa a l dirigent de Ciutadans sobre la qüestió i ha apostat per "tendir ponts".

Rivera ha assegurat que en la reunió entre Pablo Iglesias i Oriol Junqueras a Lledoners "es van negociar indults i impunitat". "Senyor Sánchez, es pot comprometre avui aquí amb els espanyols que si vostè és president mai farà us de l'indult per a indultar els colpistes?", li ha preguntat.

Sánchez li ha demanat que "defensi els no nacionalistes a Catalunya, ofereixi una sol·lució, i aquesta sol·lució passa per reforçar l'autogovern, per tendir ponts, per fer tot el contrari al que vostè està fent, que és confrontar, fer servir el greuge territorial per intentar rascar uns vots més a la resta d'Espanya, com va fer el senyor Aznar i com fa ara el senyor Casado".

Precisament Pablo Casado ha afirmat que Pedro Sánchez "és el cavall de Troia pel qual l'independentisme s'infiltra a les estructures de l'Estat. Ho van fer amb l'escola, que ja són madrasses nacionalistes. Amb TV3, que és el Nodo de Catalunya. Ho han fet fins i tot amb la pròpia Generalitat, que la volen convertir en un consell de la República". "I vostè no fa res", li ha retret el líder del PP.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#10 Agustin, Barcelona, 31/10/2018 - 17:17

Está todo pactado, lo que pasa es que tienen que hacerlo poquito a poquito. Nos la van a meter bien doblada esos rojillos traidores.

#9 Conclusió, Barnum City, 31/10/2018 - 17:13

Sanchez ha de pagar els serveis rebuts de l'independentisme. El que passa és que el paio no té paraula com ja ha estat demostrat i els confiats poden tenir una sorpresa si l'opinió pública se li rebot abans d'eleccions. El que sembla més evident és que en pocs mesos deixarà el país totalment arruinat i encara no ha dit la última sobre inmigr

#8 botifler1914, Sinitaca, 31/10/2018 - 14:22

Suerte que tiene Zapatero, Sanchez lo va a hacer bueno.

#7 Chris, Lleida, 31/10/2018 - 13:07

Preferirá antes descartar la presidencia del gobierno central, digo yo. Con esos presupuestos surrealistas que dejarán en el paro a más gente en corto plazo, nadie debería dejarse llevar por la ignorancia en economía básica.

#6 sr Pepito, Lerida, 31/10/2018 - 12:52

Todas las tv están colaborando en tapar o engañar a la gente para que el golpe contra el Rey y la Constitución que están preparando no sea visible hasta el momento en q sea irreversible .Los ciudadanos debemos de movilizarnos en las urnas , en la calle , si es necesario y en las redes para desenmascar el ataque a la igualdad entre ciudadanos.