Publicitat
Política · 22 de Juliol de 2019. 18:20h.

Sánchez posa Catalunya al nivell de la Rioja

El candidat a la reelecció només admet una "crisi política"

Sánchez posa Catalunya al nivell de la Rioja

Pedro Sánchez (foto: PSOE)

El president del Govern espanyol en funcions i candidat a la reelecció, Pedro Sánchez, només s'ha referit a Catalunya per admetre que “hi ha una crisi política a Catalunya”. Ho ha fet en el seu últim torn de rèplica al líder del PP, Pablo Casado, després que li retregués que “no ha dit res de Catalunya”.

Sánchez, però, ha reblat el procés independentista a “crisi de convivència” i “crisi territorial”, i ha equiparat Catalunya amb la Rioja. "He parlat de Catalunya com he parlat d'Andalusia, com he parlat de la Rioja, com he parlat del País Basc, he parlat de Madrid i he parlat de cadascuna de les comunitats autònomes del país. O és què quan parlem de la sanitat pública no estem parlant de la sanitat pública de Catalunya?”, ha afirmat.

“Hem parlat de la crisi territorial i de convivència i hem defensat el dret autonòmic”, ha assegurat el president espanyol en funcions, alhora que ha reblat que “els independentistes no tenen majoria social que els avali”. “Han d'obrir un procés de diàleg a Catalunya”, ha demanat.

Sánchez ho ha manifestat després que Pau Casado li hagi retret que “no ha dit res de Catalunya” durant la seva intervenció d'aquest dilluns al matí. “Jugarà a aquest joc de trilers ocultant la boleta groga, la de Bildu o la morada?”, li ha preguntat abans de acusar-lo de “ser ostatge dels seus socis de la moció de censura”.

“Tots els espanyols volem recordar-li que vostè ha arribat al govern amb unes aliances contra l'Estat. Per què oculta vostè la greu realitat que té vostè amb l'independentisme a Catalunya?”, ha replicat Casado. El líder de l’oposició s'ha dirigit a Sánchez per dir-li que “vostè no és una persona de fiar”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#7 Cris, Barcelona , 22/07/2019 - 21:29

Lo que llama la atención, es que tanto la izquierda como la derecha, lo acusen de mentir y que no lo aguante nadie ni como político ni como persona.

#6 Exactamente..., Terrassa, 22/07/2019 - 20:35

... donde tiene que estar. En Cataluña no somos ni más ni menos que el resto de españoles.

#6.1 Juanico, Bcn, 23/07/2019 - 08:45

Si

Sólo hablamos de la 1a comunidad en aportación de PIB con la 17a.

Todo muy comparable, por supuesto.

Coge cualquier tren de cercanias para pasar el día. Mejir que Port Aventura.

#5 Albert, BCN, 22/07/2019 - 20:03

Uy lo que ha dicho sobre Cataluña y Rioja! La ira del MHP puchi caerá sobre SANCHEZ! Que se prepare para el tuit del pastelero loco! Está escribiéndolo en estos momentos me lo han dicho los del Nacional jajajaja

#4 Pan con tomate y jamón Ibérico, "Catalanista recuerda, comer butifarras no te hace inmortal", 22/07/2019 - 19:53

"Sánchez posa Catalunya al nivell de la Rioja"

¡Naturalmente...! pese a que el supremacismo crea que Cataluña ha salido directamente de la pierna de Júpiter; la única diferencia "política" entre las comunidades de la Rioja y Cataluña es que una es uniprovincial, y la otra esta compuesta por cuatro provincias.

#3 Lobisome, BCN, 22/07/2019 - 19:43

Francamente, creo que no la ha puesto tan alto...