Política · 20 de Juny de 2021. 14:16h.

"Sánchez promou els indults per supervivència"

Manuel Trallero, periodista: "La Vanguardia va donar suport clarament a l'independentisme"

"Sánchez promou els indults per supervivència"

El periodista i escriptor Manuel Trallero ha afirmat que el president del Govern espanyol Pedro Sánchez va recomanar indultar els dirigents independentistes condemnats pels fets del procés "per la seva supervivència". Trallero, en la seva secció a e-notícies, també s'ha preguntat com pensa ERC acontentar a la CUP, JxCat i el PSOE alhora, ja que "no és possible complaure a clients tan variats" i ha pronosticat que "tard o d'hora tindran un problema".

"Pedro Sánchez recorre als indults per la seva supervivència" ha apuntat el periodista. "No acabo d'entendre on pensa anar ERC, perquè té un pacte amb la CUP, té un pacte amb JxCat i té un pacte implícit o explícit amb el senyor Sánchez, el PSOE i els Comuns. Com pensen correspondre a tothom?" s'ha preguntat.

"La dreta espanyola ens ha tret de sobre l'anticatalanisme de tota la vida" ha assegurat Trallero, que ha apuntat que "l'anticatalanisme de la dreta és tan antic com la hispanofòbia dels separatistes". "El mateix Quevedo ja ens deia als catalans avortaments polítics" ha dit, recalcant que "els hi dóna molts vots a fora de Catalunya i pràcticament cap vot a Catalunya".

"Al Rei el tenen segrestat, perquè ha vingut al Cercle d'Empresaris, la següent visita és pel Mobile World Congress i la tercera vegada serà pels premis princesa de Girona i es tornarà a trobar les mateixes persones a tot arreu, espero que un dia el Rei pugui creuar la Diagonal" ha dit.

L'escriptor també ha assenyalat en la seva secció que "els Pujol eren uns delinqüents". "És sensacional que la família de Pujol, l'activitat del seu pare i del seu soci jueu era la delinqüència, delinqüència econòmica" ha dit. "Els Pujol eren uns delinqüents" ha recalcat, apuntant que "es dedicaven al tràfic de divises i al tràfic de diamants".

"Pujol es vanagloria perquè Catalunya ha progressat al cap de 23 anys gràcies a ell, doncs Catalunya ha progressat amb 23 anys igual que ho fan totes les societats que no estiguin del Sàhara cap a baix" ha dit.

"La burgesia catalana va donar suport per acció o omissió a l'independentisme" ha manifestat, posant com a exemple que "La Vanguardia va donar suport a l'independentisme". "La Vanguardia va donar suport clarament a l'independentisme, i allí està l'hemeroteca per a demostrar-ho" ha dit. "L'aposta per una Catalunya independent va ser una aposta assumida per la burgesia catalana i els seus representants" ha assenyalat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 20/06/2021 - 23:20

Exacto. El conde de Golpó fue una de las patas de aquel banco llamado golpe 2017. Sin su apoyo no habría salido adelante. ¿Qué le prometieron? Aunque no puedo estar seguro, me hago una idea.

#7.1 Alien, Saturn, 21/06/2021 - 06:03

Y sigue igual, con titulares patéticos como "Estrasburgo examina el procès". O dando protagonismo a personajes como Forn, que nos dice "que lo volverán a hacer" pero de "otra manera". Que alguien les diga de una vez que lo intenten si se atreven, porque entonces acabarán en el trullo hasta el fin de sus días.

#6 Marcial Heredia, el circo de la tele, 20/06/2021 - 20:58

Habla del anticatalanismo de la derecha. ¿Qué entenderá por anticatalanismo? ¿Quevedo? Con lo bien que nos fue con Franco en las cuestiones pecuniarias. A veces o a ratos, nos surge un complejo que sucumbe a la moral del Pujol y nos perturba mostrarnos como mal catalán, entendido a la manera del prócer. Cuesta desprenderse de ella.

#5 David, Santa Margarita de montbui, 20/06/2021 - 19:30

Ni el sabe cómo lo va hará, lo que sí es cierto que en Cataluña se vaya preparando para la caída y la variación de votos hacia otras formaciones constitucionalistas, cómo pasó las elecciones pasadas... Ojo VOX ya está en el Parlament y subirá por lo menos con un voto, el mio

#4 Very, a, 20/06/2021 - 18:20

Los indultos son para que ERC y Junts acepten sentarse en la Mesa de Diálogo donde se negociarán las concesiones de Madrid a Cataluña. Nuevo Pacto del Majestic. Versión Plus. Cataluña como una Autonomía Prime tipo Pais Vasco, diferenciada de la demas.
Ahora toca poner el cazo, recoger las nueces. Lo de la independencia era nada, una mentirijilla.

#3 Fins els nassos, Barcelona, 20/06/2021 - 17:58

Una burgesia mínimament culta no promouria personatges con la Rahola ni estaria orgullosa de l'actual TV3. Només una burgesia obsessionada amb els diners però totalment ignorant denigra constantment la història i la literatura espanyoles. I La Vanguàrdia ha fet possible tot això, millor ser conseqüents i renunciar al títol que aquesta indecènc