Publicitat
Política · 14 de Desembre de 2018. 17:54h.

Sánchez rebaixa el Consell de Ministres a Barcelona

“Anirem a altres ciutats espanyoles”

Sánchez rebaixa el Consell de Ministres a Barcelona

Pedro Sánchez i Quim Torra, durant la seva reunió a la Moncloa (foto: Govern espanyol)

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha afirmat que la celebració d'un Consell de Ministres a Barcelona el proper 21 de desembre és “una mostra d'estima a Catalunya”. “És un gest de respecte i d'afecte amb la societat catalana” com “ho va ser a Sevilla”, ha afegit, alhora que ha anunciat que “anirem a altres ciutats espanyoles” a celebrar reunions de l’Executiu central.

Sánchez ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa posterior al Consell Europeu, on ha explicat que “acostar el Consell de Ministres a l'Espanya autonòmica és un símbol d'apropar el Govern d'Espanya a tots els territoris del país”. També ha destacat que és “un reconeixement a la diversitat territorial i reconèixer que no tota la vida política passa a Madrid”.

El president de l'Executiu central no ha confirmat si es reunirà amb el president de la Generalitat, Quim Torra, perquè encara no ha obtingut resposta per part del Govern, tot i que ha manifestat que “espero que es produeixi”. En tot cas, Sánchez s'ha mostrat disposat a parlar de tot amb Torra “dins de la Constitució”. “El temps que gastarà ell en parlar de autodeterminació, jo ho dedicaré a parlar de la precarietat laboral o dels serveis públics”, ha afirmat Sánchez.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Tabarnia is not Catalunya, Osetia del sur, 14/12/2018 - 19:25

Pues va a ser muy interesante, x lo q dice Sánchez, uno hablando del tiempo y el otro del sexo de los pollos

#2 Menjamela Grandi, Anapurna, 14/12/2018 - 18:22

Lógico. Espero que no falten Ceuta y Melilla. Y en un futuro no muy lejano Gibraltar liberada. Viva España!!!!

#1 Felip, de Vic, Barcelona, 14/12/2018 - 18:15

Eso..eso doctor Sánchez! Además no de olvide de llevarlos a todos en el Falcon,..porque el pais está que le sobra la pasta por las orejas. Como dure mucho más en el cargo..este individuo nos deja peor que Somalia. jajajajjajaja