Publicitat
Política · 30 de Novembre de 2021. 20:22h.

Sánchez toreja Esquerra

Esquerra no votarà a favor de la llei de l'audiovisual després d'haver aprovat els Pressupostos

Sánchez toreja Esquerra

Esquerra ha anunciat que no aprovarà la Llei de l'Audiovisual si es manté tal com s'ha aprovat al Consell de Ministres aquest dimarts perquè, segons la formació, el text "és incomplet i insuficient i no respon al que necessita el català i el sector audiovisual del país".

La formació ha recordat en un comunicat que "el PSOE es va comprometre a aprovar la llei només amb Esquerra" i ha afegit que "farà valer la possibilitat que ofereix la directiva europea de destinar part dels ingressos de les plataformes, tinguin o no seu a l'estat, a la producció en la llengua de cadascun dels estats, de la mateixa manera que ho ha fet França o Itàlia".

ERC avisa que no aprovarà un text que "no doni una bona resposta a l'actual situació de marginació del català en les plataformes audiovisuals", i ha deixat clar que "encara hi ha marge de negociació tant en el marc de tramitació de la llei com en el dels pressupostos generals de l?Estat al Senat".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Coque, El Centro de Tabarnia, 01/12/2021 - 09:28

"a la producción en la lengua de cada uno de los estados, al igual que lo ha hecho Francia o Italia"

¿Netflix emite series en Francia en Champenois o Franc-Comtou?
Y en Italia, ¿las emite en napolitano, Gardiol o mesapio?

#2 Leonor, Figueres, 01/12/2021 - 00:41

Cuando el independentismo catalan se de cuenta del juego de erc, a los republicanitos de bolsillo.les faltaran piernas para correr.

#1 Carlos Gomez, muenu de la serra i ole, 30/11/2021 - 20:57

Pulgarcito diu que no es ni un mindundi ni un mandao, que esta molt, molt, molt indignat i que si no li fan cas s´emprenyara com una mona i que a el solo lo torean los secretarios de Estado de Administraciones Territoriales de Rajoy y nadie mas

Y porque le pillo en un momento de flojera cordandose los zapatos. Sino de que

Que tremolin los enemics