Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2018. 20:42h.

Sanchis compara els Mossos amb els periodistes de TV3

El director de la cadena diu que treballen amb un Estat que “voldria que no estiguessis”

Sanchis compara els Mossos amb els periodistes de TV3

Vicent Sanchis i Miquel Buch, durant la inauguració de l'ISPC

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha comparat ser agent dels Mossos d’Esquadra amb ser periodista a TV3, perquè tots dos son “un servei públic” que ha de treballar amb “un Estat que no t’acaba d’entendre i ajudar, i que fins i tot voldria que no estiguessis”.

Sanchis ho ha assegurat durant el discurs que ha pronunciat en l’acte d’inauguració del nou curs de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, on ha demanat als agents evitar fer de “hooligans” a les xarxes socials. “Jo he estat víctima d’altres cossos policials”, ha destacat en aquest sentit.

El director de la televisió pública catalana ha sol·licitat als mossos treballar amb “honestedat” perquè, igual que als mitjans de comunicació, només tenen la “credibilitat” i el “prestigi” per continuar treballant. “Entenc que parlo amb gent acostumada a la disciplina, però que també s'ha d'acostumar a mirar el què és just i el què no. La força no sempre és justa”, ha afegit.

Sanchis ha defensat TV3 davant les acusacions d’adoctrinament. “Qui acusa els mitjans d'adoctrinar considera que la gent que els mira és idiota”, ha reblat, alhora que ha assenyalat que la cadena pública vol “agitar les persones i les consciències”, així com “informar i interpretar bé la realitat”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Veciana, Barcelona, 07/10/2018 - 06:34

"La cadena pública vol agitar les persones i les consciències...", com el Völkischer Beobachter. Ell mateix ha reconegut que aquesta cadena de wàter es dedica a l´agitprop.

#6 Cris, Barcelona , 06/10/2018 - 09:52

Pues viendo como el gobierno Catalán cuando les ha convenido han dejado a los mossos a su suerte sin importar su imagen y seguridad. Cuidadín que detrás vais vosotros. Los mossos ya no van a aguantar más la manipulación y la tomadura de pelo

#5 lepero, Barcelona/Tabarnia, 05/10/2018 - 22:35

¿Cuánto cobra este valencianet cada mes desde que ganó las oposiciones para dirigir "la nostra"?

#4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/10/2018 - 22:13

Hombre Goebbelschís, que Teleseparatismo sea un servicio público, cuando lo único que hace es malmeter y envenenar a la sociedad catalana dice mucho de lo que para ti es un servicio. Es un servicio sí, pero al separatismo y a los caciques convergentes que lo manejan todo desde el principio y de los que tu eres capataz a sueldo.

#3 El Sifoner, Castelló, 05/10/2018 - 21:57

“un Estado que no te acaba de entender y ayudar, y que incluso quisiera que no estuvieses”.
Y tú ¿Quieres entender al estado, a que tú quisieras que ese estado no existiera?
Pues eso.