Publicitat
Política · 11 de Novembre de 2018. 23:14h.

Sanchis fa de portaveu de JxCat

El director de TV3 també acusa Arrimadas de falta d'humanitat i troba que seria una "obra de caritat" visitar els presos

El director de TV3, Vicent Sanchis, s'ha sumat a l'estratègia de Junts per Catalunya i ERC de qüestionar la humanitat dels dirigents de Ciutadans, PSC i PPC per no anar a visitar els líders independentistes empresonats. Sanchis ha demanat a la líder de l'oposició, Inés Arrimadas, si considera una “obra de caritat” anar a Lledoners.

“No li semblaria que seria una prova d'humanitat anar a visitar-los”, li ha preguntat durant l'entrevista a TV3 aquest diumenge. Arrimadas li ha etzibat que “no acceptaré que es posi en dubte la qualitat d'humanitat de les persones en funció si van o no a la presó a veure els empresonats pel procés”.

La líder de Ciutadans i el director de TV3 també han discutit sobre els llaços grocs durant l'entrevista d'aquest diumenge a la televisió pública catalana. Sanchis li ha preguntat si “moure la gent perquè retiri els llaços grocs ajuda a la convivència”, i Arrimadas li ha respost que “tenir un carrer net de simbologia política en cap cas pot provocar l'enfrontament de la gent”.

Sanchis ha insistit en la qüestió i li ha demanat si considera que la “neutralitat” de l'espai públic és que “uns altres grups, fins i tot a vegades encaputxats i animats per certes instàncies polítiques, retirin els llaços i fins i tot arribin a un enfrontament verbal amb persones d'aquell poble”. Arrimadas ha etzibat a Sanchis si “dóna per fet que la gent que posa llaços són del poble, i la gent que no posa llaços i els treuen no són del poble”.

Sanchís ha replicat a la líder de l'oposició que “en alguns casos era exactament així”. “Són tots del poble, són tots catalans, són tots bona gent, no ha gent més bona per posar o treure un llaç”, ha afirmat la líder de Ciutadans. Arrimadas també ha retret el director de TV3 que les escales de la cadena “estan plenes de llaços grocs”. El periodista, que no ho ha negat, li ha replicat que “només hi ha una escala”. “Semblarà que això és un Palau. Hi ha una escaleta”, ha afegit Sanchis.

33021-arrimadas.jpg

Vicent Sanchis, durant l'entrevista
Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#32 Vikander , Cornellá , 12/11/2018 - 22:45

Una de las tácticas del nazismo fue deshumanizar al contrario. Este mentecato pretendía que Inés reconociese su inhumanidad. Pelín sobrao el listo este. No hay nada peor que un bobo que va de listo.

#31 Cris, Barcelona , 12/11/2018 - 16:27

Humanos hubieran sido los fugados si hubieran comunicado a sus compañeros que se piraban y no tenerse que enterar por la prensa. Menos lecciones. A la cárcel de visita han de ir familiares y amigos y no son ni una cosa ni otra. Lo demás falso postureo y demagogia

#30 Veciana, Barcelona, 12/11/2018 - 15:34

Un acto de caridad sería enviarles revistas porno,pero como tienen móviles con internet en la cárcel-cosa insólita-pues para qué...

#29 Fierecita, montgat, 12/11/2018 - 14:49

Vicent Sanchis iene un amplisimo currículum como gestor de mentiras y manipulador de realidades. No lo duden, no nos olvidaremos de él.

#28 Fierecita, montgat, 12/11/2018 - 14:49

"grupos encapuchados" y tanto, pero por seguridad personal para evitar represalias de los nacional-fascistas del separatismo.