Publicitat
Política · 7 de Juny de 2019. 11:28h.

Sanchis no s'atreveix amb Rivera

Sense notícies de la querella anunciada contra el líder de Ciutadans

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha llançat pilotes fores quan, durant la sessió de control a la CCMA al Parlament, la diputada de Ciutadans, Sonia Sierra, li ha preguntat per la querella que va anunciar que interposaria contra Albert Rivera. Sanhcis va dir que presentaria aquesta querella quan passessin les eleccions, però encara no ho ha fet.

Sierra ha constatat aquest fet i li ha preguntat si "anava vostè de farol". També li ha recordat la petició de la Fiscalia, que demana processar-lo per pertinença a organització criminal, així com el fet d'haver estat reprovat pel Parlament. Per tot plegat, ha instat Sanchis a dimitir.

"Li diré al senyor Albert Rivera que vostè té molta pressa en què posem aquesta querella. I als meus advocats també els transmetré la presa que tenen vostès, que tampoc sé perquè és, suposo que perquè els fà gràcia", ha replicat Sanchis. També ha reivindicat que es respecti la seva "presumpció d'innocència" pel que fa a les acusacions de Fiscalia.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ferlandina V, Barcelona, 07/06/2019 - 13:55

Aquest amb la cara ja paga... com tots els de la banda, molt bramar per acontentar al ramat, per tenir-lo amb tensió, pero a l'hora de la veritat no tenen mes arguments que fugir i tocar el dos ben lluny perque saben, amb advocats o sense, tot el que pregonen ratlla la delinquencia organitzada, i aquest desde el canal lazi s'hi aplica d'alló mes