Publicitat
Política · 28 d'Octubre de 2010. 21:08h.

Sandra Lomas, contra la generació ni-ni

"És una absoluta irresponsabilitat donar un salari a joves que ni estudien ni treballen"

Sandra Lomas, contra la generació ni-ni

Sandra Lomas, en una foto d'arxiu

La número 4 de la llista de Reagrupament per Barcelona, Sandra Lomas, afirma en una entrevista feta per la pròpia formació que “és una absoluta irresponsabilitat creure que donar un salari als joves que no estudien i no treballen -en al·lusió a la generació ni-ni- és una proposta que beneficiarà a algú”, una de les propostes del PSC.

Lomas considera també que "els catalans ens mostrem cansats d’una classe política que ha demostrat clarament ser ineficient". La candidata considera que "hi ha una situació d’emprenyada general derivada del fet que els partits polítics no han tingut en compte els interessos del territori i de les persones, sinó que han pensat sempre en fer allò que més els hi convenia tot fent ús partidista dels nostres diners en impostos".

En la seva opinió, “els partits polítics actuals amb representació parlamentaria han conduit la viabilitat econòmica de les empreses i ciutadans de Catalunya a una ratera mortal”. Sandra Lomas defensa, d'altra banda, que “Reagrupament Independentista proposem un gir absolut en la manera de concebre la democràcia en el nostre país”.

En aquest sentit, afirma que "urgeix que Catalunya tingui Llei Electoral pròpia. La proposta que plantejarem en el Parlament estarà basada en districtes petits, uninominals, on hi prevalgui la proximitat del diputat amb l’electorat".

"Cal també -continua-, una nova Llei d’Incompatibilitat i de Transparència amb les retribucions, hi ha una manca intencionada per regular amb severitat aquestes qüestions", entre d'altres. "Fa vergonya -insisiteix-, en un país com el nostre, veure com en són de nombrosos els casos de corrupció i cobrament de comissions per part dels partits que han governat la nostra Generalitat".

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#35 Jordi, Barcelona, 30/10/2010 - 12:53

Tranquila Sandra, ladran luego cabalgamos...

#34 Josep Portero, Terrassa, 29/10/2010 - 22:14

Potser et semblaria millor el que p`roposa el MASDELOMISMO, un contracte sense cobrar.

#33 pepito, barcelona, 29/10/2010 - 18:22

esta elementa, si no la hunbieran enchufado de interina en la generalitta seria otra ni.ni.

#32 laia, bcn, 29/10/2010 - 13:03

Quina vergonya, i ho diu una noia que no ha fet res de bo a la vida... si encara viu dels càrrecs que ERC li va donar...

Del pitjor que es pot trovar al pojecte de Reagrupament

#31 Alba, Barcelona, 29/10/2010 - 12:12

Reagrupament és un NI-NI: NI s'han aplicat la regeneració democràtica a casa seva, NI entrarà al parlament. Aquesta Lomas, nòvia del Carretero, CV a banda (quin CV té algú de 26 anys per a ser diputat?) no hauria d'estar a dalt de tot de la llista electoral: FA LLEIG i es diu nepotisme.