Publicitat
Política · 3 de Març de 2020. 09:39h.

Sandro denuncia guerra bruta de l'Estat

Acusa la Policia d'ocultar diners a casa seva per inculpar-lo

Sandro denuncia guerra bruta de l'Estat

L'expresident de l'FC Barcelona, Sandro Rosell, ha acusat la Policia d'introduir sobres amb diners a casa per incriminar-lo. Rosell explica en el llibre "Una forta abraçada", que estarà a la venda el proper 23 de març i que avança El Mundo, que el dia del registre al seu domicili el 23 de maig de 2017 "s'acosta a mi un dels policies i em diu que hem de comprovar el contingut d'un armari junts". "Fins llavors, tot el registre l'havien fet sense mi. No ho entenc, però faig cas. El policia obre l'armari i va directament a un abric de la Marta i d'una de les butxaques treu un sobre amb una inscripció que diu 'RT' i '5K'", assenyala.

"Li dic que aquell sobre no és meu i ell em respon que llavors ha de ser de la meva dona. Li dic que no, que no és meu ni d'ella, que aquest matí aquest sobre no hi era" exposa el el mandatari blaugrana, que adverteix als policies que "el que feu és molt lleig". Rosell intueix aleshores que el que la policia busca a casa són diners en metàl·lic: "Li explico que a casa els diners els guardem en una petita caixa forta que tenim, que després es la ensenyaré. De seguida el meu cervell lliga caps i els dic als meus advocats que em dóna la sensació que tot això és una conspiració, però de qui? I per què? No ho sé".

Rosell explica que l'episodi del sobre va tenir lloc dues hores després de l'inici del registre judicial i que fins a aquell instant havia arribat a "dubtar" de si mateix per si hi havia alguna conducta irregular que no recordava. "El senyal del sobre amb diners em fa canviar radicalment el meu pensament. En aquell moment, el dubte que havia pogut fer alguna cosa malament, sense ser conscient, s'esvaeix", emfatitza.

"Mentrestant, el cap crida al policia que està registrant tot amb una càmera de televisió perquè faci una presa dels bitllets que hi ha dins el sobre. Els bitllets estan sobre la taula d'un petit despatx que tenim a l'habitació i el cap li indica a la secretària judicial que anoti en la llista del registre la troballa. Llavors -continua- és quan m'emprenyo, i molt".

"Li dic que el sobre no és meu, que intueixo que ell ho sap perfectament i que ho estan gravant tot per filtrar les imatges a la premsa, ja que quan ensenyes diners en metàl·lic en un registre, la gent de seguida pensa que aquella persona investigada és un delinqüent. Estic convençut que amb aquest enregistrament comença l'operació de convertir-me en el dolent de la pel·lícula davant l'opinió pública", afegeix.

Sandro Rosell relata que "m'encaro amb el cap i li torno a dir que el que estan fent és molt lleig, m'adono que tots els bitllets -50 bitllets de 100 euros, és a dir, 5.000 euros, o els '5K' manuscrits en el sobre- són nous i correlatius en el nombre de sèrie". "Llavors -prossegueix- li faig veure al policia el detall dels números correlatius mentre li comento que qui hagi posat aquells diners allà és molt ruc. Li ho dic literal i explícitament entenent que no es pot molestar, perquè se suposa que no ha estat ell".

Tot seguit, l'expresident del Barcelona demana al seu advocat "que els gravi amb el telèfon, ja que jo en aquell moment no tenia el meu Iphone perquè ja m'ho havien confiscat. També li demano que gravi sobretot els números de sèrie". "Li explico al policia que ho gravem per quan sigui el moment de fer un seguiment de la sèrie des de la Casa de Moneda i Timbre fins al banc a què hagi anat a parar, així potser podrem identificar qui havia retirat aquells diners", explica.

La reacció de Rosell provoca un canvi en la posició dels investigadors: "El fet que siguem nosaltres els que gravem els bitllets fa efecte en el policia, perquè passa d'estar molt tranquil amb les meves queixes anteriors a posar-se molt nerviós, a suar (encara que feia calor, no era tan intens com per suar), i el més curiós de tot, demana a la secretària judicial que elimini de les seves anotacions els diners trobats. Ho justifica dient que és normal i legal que tingui 5.000 euros en metàl·lic a casa".

Sandro Rosell assenyala en el llibre "el policia que havia trobat els diners comença a indicar a la secretària judicial que no ha de anotar al registre els diners que poc abans havia demanat incloure en l'acta". "A la fi, després de la intervenció dels meus advocats, la secretària judicial deixa constància de tot, com nosaltres reclamem. Imagino que algú dels que hi són, Policia Nacional, Guàrdia Civil o funcionaris de l'jutjat, enmig de la confusió, ha posat el sobre dins l'armari just abans del registre".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 La Mare Superiora, Saint Kitts and Nevis, 03/03/2020 - 15:35

Sempre ficant-se amb la pobra Andorra...aquell sí que és un país oprimit,gairebé tant com el nostre!

#5 Joan, Tarragona, 03/03/2020 - 13:32

Ay Sandro quines pelicules et montas. Val mes que ho deixis corra..... Si tens que demandar a l’Estat el demandas...

#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 03/03/2020 - 11:27

Hi ha un colega seu, un tal Paco Granados del PP amb el que va poder intercanviar know how a Soto del Real, al que tambe li va pasar el mateix i amb el que l´estat va mostrar fins on es capaç d´arribar per acabar amb el seus enemics : uns montadors d´IKEA li van col.locar 1 milio€ dins d´un armari per buscarli la ruina

Es tremendu

#3 Miguel, Sitges, 03/03/2020 - 11:13

Mira ya tienen los de Juntspercat a su candidato, perdón el corrector, quería decir Juntspelsac

#2 pep martínez, Barcelona, 03/03/2020 - 11:07

O sea que ese día Sandro ganó 5000 euros por la cara...¡y aún se queja!