Publicitat
Política · 31 de Juliol de 2019. 10:20h.

Sant Cugat lliura les factures sol·licitades per fiscalia

L'exalcaldessa Mercè Conesa està "molt tranquil·la"

L'exalcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha dit a Catalunya Ràdio que està "molt tranquil·la" per la investigació que ha engegat la Fiscalia sobre diverses factures corresponents a l'exercici 2018.  Les declaracions de Conesa arriben el mateix dia que l' actual alcaldessa del municipi, Mireia Ingla (ERC), ha mostrat tota la documentació que té per entregar als Mossos d'Esquadra. 

Conesa ha dit que "l'informe de l'interventor deixa clar que totes les factures són absolutament correctes". "Altra cosa és si el procés és era el més adequat o no, perquè a vegades eren treballs que s'havien de fer d'urgència", ha afegit.

8555-con.jpg

Els Mossos d'Esquadra van presentar-se al consistori el passat 22 de juliol per reclamar l'informe de l'interventor municipal referent a la liquidació del pressupost d'aquest exercici. En aquest sentit, Ingla va explicar que aquest document indica que l'anterior govern (PDECAT) hauria "atorgat serveis sense que hi hagués un contracte darrera o amb un contracte que ja havia caducat".

Ingla va assegurar que ja havien posat en marxa tots els mecanismes per "regularitzar" la situació i "endreçar aquesta mala praxi". La investigació té el seu origen en la liquidació del pressupost de 2018, quan l'interventor municipal va aportar tota una sèrie de factures que s'estaven pagant des de l'Ajuntament i no tenien cobertura contractual.

L'alcaldessa republicana va assegurar que aquesta situació va dur l'interventor a emetre un informe desfavorable que explicava que d'aquesta forma no es podien pagar els serveis. Tot plegat va fer que el grup municipal de Ciutadans decidís posar en coneixement del TSJC aquests fets.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 Yo , Tres Cantos, 01/08/2019 - 08:56

La Conesa está muy tranquila ... claro, como la Ferrusola cuando le decía al capo Pujol, "tranquilo, no nos pasará nada" y así ha sido

#10 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 01/08/2019 - 03:33

Tant ERC com PDCAT tenen una llarga tradició en saltar-se les bases d'execució del pressupost allà on governen. La línia entre tècnics i polítics està tan difuminada en certs nivells directius que més que funcionaris són testaferros.

#9 Andreu, Mataro, 31/07/2019 - 21:33

Que coño es eso de la UDEF?

#8 Sergi Sergio, Barcelona, 31/07/2019 - 19:17

Y dice que esta muy tranquila, je, je, je, si, guapi, si, tu di que si.

#7 Cugatenc, San Cagat, 31/07/2019 - 14:51

I les factures de l'empresa de recollida de brossa Valoriza?? I la seva adjudicació?? Els tractes els va fer en tal Daniel i un tal Felip i un tal Uri d'un partit polític Conegut Democràtic Català.. S'entén?