Publicitat
Política · 23 d'Abril de 2009. 11:32h.

Sant Jordi, una festa dels polítics?

Les parades dels partits ocupen gran part de la Rambla

Sant Jordi, una festa dels polítics?

PSC

Els stands dels diferents partits polítics han ocupat gairebé la totalitat de la part superior de la Rambla durant la Diada de Sant Jordi, tal i com mostren les fotografies. D'aquesta manera, el tram comprés entre el carrer Portaferrissa i la Plaça Catalunya ha estat destinat a promocionar els "fets" del president de la Generalitat, José Montilla, o la "Casa Gran" del cap de l'oposició, Artur Mas. Precisament, el recent fitxatge de Mas per a la Casa Gran, Èric Bertran, era un dels joves encarregats de l'stand.

Tampoc ICV ha desaprofitat l'oportunitat de deixar-se veure uns metres més avall, tot i que la seva caseta era visiblement més reduïda que les dels socialistes o els convergents. Els seus socis de coalició, EUiA, també comptaven amb un espai reservat. Aquestes parades, juntament amb la de l'Once, han provocat que els llibres quedessin en un segon pla.

CiU

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 El-lòdia, Ripoll, 23/04/2009 - 15:13

Podrien anar-se'n al seu Olimp a fartar, i a practicar la hipocresia, amb tots els grassos i poderosos del pais, els qui tot ho tenen de franc, en aquesta festa que els hi paguem i som exclosos. Deixeu-nos al menys el carre per nosaltres.Fora casetes!

#3 kim, hospi, 23/04/2009 - 14:29

Montilla, l'ignorancia feta president, el PSC, la sucursal catalana del espanyolisme mentider.

#2 Ramon, Barcelona, 23/04/2009 - 14:13

De jove (guardia roig), Montilla memoritzà Pensamientos del Presidente Mao i un programari on es deia que l'homosexualitat és una degeneració burgesa a eradicar. I ja de gran va fullejar el catàleg del PRYCA mentre la dona no arribava amb el carro.

#1 jordi de Vic, VIC, 23/04/2009 - 14:10

Pobre Catalunya !!!!!