Publicitat
Política · 9 de Març de 2018. 18:14h.

Santi Vidal reconeix que el procés ha estat “un fracàs”

L’exsenador d’ERC assegura que “hem perdut la primera batalla”

Santi Vidal reconeix que el procés ha estat “un fracàs”

Santi Vidal (foto: Rac1)

L’exjutge Santi Vidal ha admès aquest divendres en una entrevista a Rac1 que el procés ha estat “un fracàs”. “Quan no aconsegueixes l’objectiu que t’havies proposat sempre és un fracàs”, ha afirmat l’exsenador d’ERC, alhora que ha afegit que “hem perdut la primera batalla”.

Vidal també ha reconegut “haver exagerat algunes de les coses” que va dir durant el procés, en referència a les afirmacions que va fer respecte les dades fiscals dels catalans. L’exjutge ha afirmat que “la Generalitat tenia les que podia tenir, que no eren totes. La Generalitat tenia competències en determinats impostos, per tant, tenia una sèries de dades fiscals, però no totes”, ha explicat.

A més, ha afirmat que el procés es va torçar a partir dels mesos d’abril i maig del 2017, quan “van fallar una sèrie de coses amb les que ingènuament comptaven: suports internacionals, temes de finançament econòmic per part de tercers Estats”. “Si que vam d’alguna manera donar la impressió a la ciutadania que allò podia ser menys complicat del que realment era”, ha assegurat Vidal.

L’exjutge, en tot cas, ha manifestat que “hi ha molta feina feta” que “servirà per al futur”. En aquest sentit, ha demanat “continuar endavant però fer-ho d’una manera molt diferent de com s’ha fet: amb molta més serenitat, sense presses i procurant no caient en els mateixos errors”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Nando Dret, Barcelona, 10/03/2018 - 10:19

Com tots els seus aliats segueix el mateix cami de renegar del passat, de reconeixer que han estat uns embaucadors de primera i que res no va ser el que diuen. Doncs tota aquesta actitud no el portarà a l'absolució del mal que han fet i ell en particular ho ha de pagar amb la inhabilitació professional que es de justicia que sigui aixi.

#6 Lola, Girona, 10/03/2018 - 09:56

I a mes a mes no tornaras a Fer de jutge, babau !!

#5 Tom, Tabarnia oficial, 10/03/2018 - 00:18

Venga Vidal, cap a estremera!!

#4 Albert, BCN, 09/03/2018 - 22:46

Ha sido un knock-out, 10 segons a terra i el independentisme a dormir jjj

#3 JOAN JOANET, VLL, 09/03/2018 - 19:33

No Sr.Vidal. Ja no hi haurà una segona oportunitat. Heu perdut el factor sorpresa i el factor de la crisi. I el més important; l'altra meitat del poble de Catalunya hem despertat i romandrem alerta. Visca Tabarnia.