Publicitat
Política · 22 de Maig de 2015. 12:46h.

Santi Vila apel·la a la independència

“Si fóssim un país independent gestionaríem molt millor tot el servei de Rodalies”

Santi Vila apel·la a la independència

Santi Vila

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, en una entrevista a El món a RAC1, ha assegurat que “si fóssim un país independent gestionaríem molt millor tot el servei de Rodalies. No en tinc cap dubte”. “En els dos casos es va produir la mateixa incidència. Però en el sistema de la L9 era la primera vegada que ens passava en 4 anys. En el cas de Rodalies, la tercera aquest trimestre”, ha recordat.
 
“No tenim raó objectiva per pensar això que les avaries es van produir per una agressió externa, però estem investigant a tot arreu què ha passat”, ha indicat. “Jo crec que no que la ministra Pastor no estarà contenta d'escoltar les declaracions d'Alícia Sánchez Camacho. L'entorn de la ministra està encantada de la vida que falli el metro”, ha assegurat.
 
El conseller ha reivindicat “que jo cridés a capítol el president d'Adif i vingués al meu despatx és un fet insòlit. Per competència, no li pertocaria”. “Em sento decebut, perquè el tema de les Rodalies a Catalunya és un tema d'emergència. Li vaig dir a la ministra que se l'agafessin molt seriosament i de manera urgent”
 
“Va anar d'un pèl que no tenim tot el servei de Rodalies bloquejat tot el dia”, ha explicat, a més d’apuntar que “dels 400 milions pactats amb el ministeri en començar la legislatura, tenim només un 20% d'inversió efectiva que s'ha començat a dur a terme”. “No són tants diners si ho comparem amb l'escàndol de l'aposta per l'alta velocitat a Espanya”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Frances, Reus, 22/05/2015 - 23:44

Doncs vinga, a treballar seriosament per la independència. Sols sabeu parlar i parlar. Pobres ciutadans catalans en mans d'un govern que sols pensa en privatitzar.

#20 ALEX, Terrassa, 22/05/2015 - 23:08

Nunca debió salir de Figueras.

#19 Carlos Gomez, Bcn, 22/05/2015 - 18:58

De 2500 a 16000 mil.lions, momes 9 estacions obertes de les 51 previstes i funcionant a la catalana.
Aquest est el gran projecte del sindicat del crim convergent en materia de transport public i del que el 3% era el convidat d´honor.
I en el que aquell pais innombrable no te res a veure.

#18 Vlac, Barcelona, 22/05/2015 - 17:39

" Soñaba el ciego que veía y soñaba lo que quería"
La L9, linea de metro sin planificación, el gran desastre catalán en infraestructuras, es más cara que todo el AVE de España con solo 45 km de recoriido..

#17 Josep M, Barcelona, 22/05/2015 - 17:29

Si no encertes en les teves decisions personals, com podem creure en les teves apostes professionals.