Publicitat
Política · 9 de Febrer de 2020. 11:10h.

Santi Vila busca una segona oportunitat

Segon llibre de l'exconseller per reivindicar-se

Santi Vila busca una segona oportunitat

L'exalcalde de Figueres i exconseller de la Generalitat, Santi Vila, ha tret del forn un nou llibre: "Vèncer i convèncer. Del banc dels acusats al compromís amb la reconciliació" (Pòrtic). Anteriorment ja havia publicat el llibre "D'herois i traïdors. El dilema de Catalunya, atrapada entre dos focs" (Pòrtic).

En aquest nou lliurament, Vila relata en primera persona la seva experiència al banc dels acusats davant el Tribunal Suprem i la seva declaració, però també les veritats i mentides d'alguns dels principals protagonistes i testimonis durant el judici, les experiències i anècdotes d'aquells llargs mesos de procés judicial, viscuts entre Madrid i Barcelona.

El diari La Vanguardia publica aquest diumenge un avançament editorial del llibre que també conté "crítiques a l'independentisme i propostes per reconduir el conflicte català". En aquest fragment, Vila revela un dinar a la Moncloa amb Soraya Sáenz de Santamaría en què li va traslladar un pla per reconduir la situació: reforma constitucional i resolució de greuges. La culminació era un referèndum al cap de cinc anys, no sobre la independència, sinó sobre el compliment dels acords.

Vila presentarà el seu nou llibre el 12 de febrer, a les 19 hores, al Cercle d'Economia, al carrer Provença de Barcelona, 298. L'acompanyaran en l'acte l'economista Andreu Mas-Colell i el periodista Josep Cuní.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Montserrat, Barcelona, 10/02/2020 - 10:11

Aquest era el depotricava contra tot el que fes olor d'espanyol, aquest es el que gravat en video deia "per la independiencia m'hi deixaré la pell i el patrimoni si fa falta" i després reclamava que li tornessin els diners de la fiança, i encara te la cara dura de publicar panflets per negar el que pregonava. Aquest hauria d'estar tambe a presó

#1 Escamarlà, Waterloooo de Dalt, 09/02/2020 - 21:53

Tots els papers de l’Auca... i no passa res. Fot-li Santi, que som tots uns babaus.