Publicitat
Política · 8 de Juliol de 2021. 17:40h.

Santi Vila: “Cap membre del Govern m’ha trucat”

Giró va afirmar que “en principi” ajudarien l’exconseller amb la multa de Sixena

Santi Vila: “Cap membre del Govern m’ha trucat”

L’exconseller Santi Vila, en declaracions a RAC1, ha desmentit el conseller d’Economia, Jaume Giró, a qui quan li van preguntar en roda de premsa si s’havien posat en contacte amb Vila per ajudar-lo a pagar la multa de Sixena va respondre que “en principi, sí”. Vila, però, afirma que “cap funcionari ni membre del Govern m'ha trucat de moment”.

D’altra banda, l’exconseller ha acusat Quim Torra de deixar-lo de banda amb l’esmentada multa. “El president Puigdemont ha implorat que se m'ajudés, en privat i en públic. I ja no sabia com explicar-li al Quim Torra perquè fes el favor de deixar de ser sectari i ajudar”, ha dit. “Puigdemont sap tot el que vam fer per defensar el patrimoni. Va ser increïble la deixadesa de funcions amb què Quim Torra va gestionar aquest tema”, ha lamentat.

“A vegades situacions es donaven situacions tan grotesques com que jo estava compareixent al jutjat i Quim Torra podia estar davant d'una pancarta davant del Museu de Lleida. De cara a la galeria va fer una sèrie de gesticulacions, però no va preocupar-se de resoldre els problemes reals”, ha dit.

“Ningú entén que tinguis un maldecap judicial que pot tenir conseqüències penals i patrimonials per defensar els interessos del país i no t'ajudin senzillament perquè ideològicament penses diferent”, ha censurat.

“Segurament hi havia alguna dificultat juridicoadministrativa a resoldre Però quan es vol, es resolen. Ara mateix el govern ha arbitrat un mecanisme per ajudar els implicats en el Tribunal de Comptes”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Facholin, Barcelona, 10/07/2021 - 19:12

Los de la raza superior no pagan a traidores.

#8 P. Penyarosa, Sant Andreu de la Barca, 10/07/2021 - 09:02

I si ets una interina o interí, encara molt pitjor.
D'acord que vostè es juga penes de pressó i pèrdues patrimonials.
A cada ja vèiem que l'Ex-President fèia més de bomber piròman que de polític.
Gesticular molt de cara a la galeria, allargar el prucés sense pensar en efectes negatius de tota mena

#7 P. Penyarosa, Sant Andreu de la Barca, 10/07/2021 - 09:00

Sr. Vila, això està passant a l'escola pública catalana.
Si la persona que mana, et considera, ella o la seva "camarilla", equip directiu, que no ets de la seva corda, si tens plaça definitiva poden (no dic que a tot arreu ho facin) per a que marxis.
Si no tens plaça, sense argumentar res diuen que no volen que continuís i alehop a un altre c

#6 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 08/07/2021 - 19:40

Una cosa es lo legal y lo otro, lo de siempre, "sentimientos" y política. A ver hecho caso al juez cuando dictó la primera sentencia que obligaba a devolverlo y ahora no tendrías este problema. Pero claro, estando dentro y arropado uno se vuelve "chulito" (como cuando se hacían las fotos con los requerimientos)

#4 C, Vilassar de Mar, 08/07/2021 - 19:21

Hay que reconocer que en este tema Torra tuvo dejadez de funciones. No sé cómo pudo pasar, pero aunque parezca imposible, hay que reconocerlo. Quedará como una pequeña tacha en su obra de gobierno. Pero ello no debe rebajar el rotundo éxito de la pancarta, el apreteu, las sesudas entrevistas del Sánchis en TV3 y el sacrificio por Cataunya.