Publicitat
Política · 10 d'Abril de 2019. 10:16h.

Santi Vila dóna per mort el procés

L'exconseller afirma que "la gent vol passar pàgina"

Santi Vila dóna per mort el procés

L'exconseller de la Generalitat, Santi Vila, en un article a La Vanguardia, dóna per mort el procés, afirma que la gent "vol passar pàgina" i parla de l'amabilitat amb la qual el tracten els madrilenys.

Vila afirma que "tinc la impressió que a Madrid ja fa mesos que han passat pàgina i que les notícies que arriben del Govern Torra o les mateixes informacions que genera el judici pel procés cada vegada resulten més tedioses, per grotesques i repetitives".

"La mateixa plaça de la Vila de París, que acull un dels frontals del Tribunal Suprem, ja fa setmanes que ha recuperat la seva total i absoluta normalitat, amb només alguns mitjans resistents, que segurament procuren estirar un xiclet cada vegada més insípid i gastat", constata.

"Tot i la brega que inevitablement causa qualsevol campanya electoral, tinc la impressió que també a Catalunya l'ambient que es respira és similar, cada vegada més desinflamat”, celebra.

"Les crides presidencials a omplir els balcons de pancartes i a reprendre les mobilitzacions han estat rebuts amb escepticisme, atesos discretament pels més militants i contestats amb rotunda indiferència per la resta dels mortals. La gent vol passar pàgina, potser sense renúncies, però segur que sense més disbarats", considera.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 gurguri, barcelona, 12/04/2019 - 11:38

La calidad humana de los señores independentistas en la Sala del Supremo en sus desprecios publicos a Santi Vila se puede equiparar al bullyng mas feroz que merecería estar en el Código Penal.Simplemente por ser un catalan honesto que no engaña al rebaño como los otros.

#3 Condominas, Cornella, 10/04/2019 - 16:26

El que pugui dir el tal Vila te poca credibilitat, perque dit per ell no te cap valor doncs encara recordem aquelles escenes en que ell bramava en els discursos a la massa a la revolució, a sublevar-se i ho feia amb una virulencia impropia d'un personatge com ell...pero la retirada no l'esborra el seu passat colaboracionista amb els colpites

#2 pepe, andorra, 10/04/2019 - 13:44

Soros, opino, no afirmo, habra pagado por una involucion, una desestabilizacion y es lo q quiere, el problema es q se lo ha encargado a unos incompetentes, pq estos no sirven ni para ser corruptos pq los pillan siempre. El gran problema es q han cobrado de Soros y no le han dado el justiprecio al pago. A ver cuantos accidentes de bicicleta hay.

#1 Canatenc, Canet de Mar, 10/04/2019 - 11:31

Estic d'acord en que el procés está mort, però és dará, esta morts de fa temps
Ens han fet creure que vivia i que érem vencedors, però quina mentira més gran ens varem empassar
Sols serveix pels interessos particulars d'aquells que no tenén lloc de treball i han de pagar hipoteques a costa de tots nosaltres
Ojalá hi hagi un càstig a les